Szinte Teljes Test Végleges Szőrtelenítés 1 év korlátlansággal!

Ne hagyd ki a kihagyhatatlant!  Lepd meg magad vagy párodat a bársonyos puha bőr varázsával!  Exluzív Ajánlat a Shapezone által. Szinte Teljes Test Végleges Szőrtelenítése 1 évig korlátlanul. Hölgyek esetében:  Bikini Intim Hónalj Lábszár  Lábujjak Bajusz  Áll  Férfiak esetében :   Hónalj Váll  Intim vagy Mellkas Az 1 év az első kezelés igénybevétele után kezdődik el. Garantàlt fàjdalommentes eredmèny ,maximàlis elégedettsèg.  A bàrsonyos bőr màr nem luxus.  Minden szőr és bőr típus esetén nálunk van megoldás a végleges eredmény eléréséhez.  707 nm: rendkívül világos bőr, szőke szőr 808 nm: természetes bőr, természetes szőr 1064 nm: rendkívül sötét bőr, sötét szőr 707 nm: extremely light skin, blond hair 808 nm: natural leather, natural hair 1064 nm: extremely dark skin, dark hair Treatment of full body parts. We treat it as many times as necessary for the final result, for 1 years! A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.  Részletfizetési lehetőség csak 350.000 Ft vásárlás esetén vehető igénybe.

170 000 Ft

  LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

  Maga a megoldás minden problémára

  A hagyományos megoldások csak időpazarlás, hiszen a szőrszálak újranőnek. Mind ezek mellett rengeteg problémával járnak. Borotválkozással elvágjuk magunkat, gyantázás esetén szőrtüszők gyulladnak be. 

  Ebben a felgyorsult világban, pedig alig akad időnk a mindennapos szőrtelenítésre és természtesen mindenki a bársonyos puha bőrt szeretné magáénak tudni. 

  Erre a Shapezone számodra a legmegfelelőbb választás, hiszen a  Shapezone Esztétikai Egészségközpont saját fejlesztésű gépparkjának köszönhetően megtalálta azt a tökéletes megoldást, amely tartósan segít megoldani a szőrtelenítés problémáját. Megfelelő gépekkel és szakértelemmel el lehet érni a gondtalan szőrmentes életet. 

  Az egészséges, selymes, puha tapintású, szőrtelen bőr már nem csak álom, hanem elérhető cél! 


  LESD MEG A SZŐRTELENÍTÉS CSODÁJÁT! 


  Mindenki egyéniség, senkisem egyforma. Az Shapezone Esztétikai Egészségközpont szem előtt tartja vendégeinek személyre szabott kezelés igényeit, ezért  könnyen átlátható csomagokat és bérletkonstrukciókat hoztunk létre.  Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb ajánlatot, legyen szó egy apró terület vagy az egész test szőrtelenítéséről.

  Nálunk bármelyik kezelés választása esetén a MAXIMUMOT nyújtjuk a tökéletes eredmény érdekében! 


  6 ALKALMAS AJÁNLATOK

  1 ALKALMAS AJÁNLATOK  Lépj velünk kapcsolatba!

  Tölts ki az adataidat és felvesszük veled a kapcsolatot!