LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Maga a megoldás minden problémára

A hagyományos megoldások csak időpazarlás, hiszen a szőrszálak újranőnek. Mind ezek mellett rengeteg problémával járnak. Borotválkozással elvágjuk magunkat, gyantázás esetén szőrtüszők gyulladnak be. 

Ebben a felgyorsult világban, pedig alig akad időnk a mindennapos szőrtelenítésre és természtesen mindenki a bársonyos puha bőrt szeretné magáénak tudni. 

Erre a Shapezone számodra a legmegfelelőbb választás, hiszen a  Shapezone Esztétikai Egészségközpont saját fejlesztésű gépparkjának köszönhetően megtalálta azt a tökéletes megoldást, amely tartósan segít megoldani a szőrtelenítés problémáját. Megfelelő gépekkel és szakértelemmel el lehet érni a gondtalan szőrmentes életet. 

Az egészséges, selymes, puha tapintású, szőrtelen bőr már nem csak álom, hanem elérhető cél! 


LESD MEG A SZŐRTELENÍTÉS CSODÁJÁT! 


Mindenki egyéniség, senkisem egyforma. Az Shapezone Esztétikai Egészségközpont szem előtt tartja vendégeinek személyre szabott kezelés igényeit, ezért  könnyen átlátható csomagokat és bérletkonstrukciókat hoztunk létre.  Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb ajánlatot, legyen szó egy apró terület vagy az egész test szőrtelenítéséről.

Nálunk bármelyik kezelés választása esetén a MAXIMUMOT nyújtjuk a tökéletes eredmény érdekében! 


SZŐRTELENÍTÉS ÁRAK

BÁRMELY SZOLGÁLTATÁS VÁSÁRLÁSA ESETÉN, UGYANOLYAN ÉRTÉKBEN KAPNAK VÁSÁRLÓINK EGY AJÁNDÉKUTALVÁNYT.


Endless élmény MOST 60% kedvezménnyel! 3+3 FOR YOU 


JELENTKEZZ INGYENES KONZULTÁCIÓRA!


Lépj velünk kapcsolatba!

Tölts ki az adataidat és felvesszük veled a kapcsolatot!