EMS BODYTECH 

Az EMS ShapeBody a nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energia célzott felhasználásával éget zsírt és épít izmot. 

A nagy intenzitású fókuszált elektromágneses energia aktíválja a kívánt izomcsoport szupergyors izom-összehúzódásait.
Ennek eredményeként a test elkezdi a zsírégetést a kezelt térségben, hogy segítsen neki felépülni az intenzív edzésből.

 Ezek a generált összehúzódások (szupramaximális összehúzódások) nem érhetőek el önkéntes izommunka során.

Az izomstimuláció során az izomstimulátor készülék a bőrre ragasztott elektródán keresztül milliamper (mA) áramerősségű elektromos impulzust ad le a kezelt izomra, mely erre összehúzódik. Az impulzus frekvenciájának, intenzitásának és időtartamának szabályozásával meghatározható, milyen legyen az összehúzódás, mely rosttípusok húzódjanak össze, mennyi rost vegyen részt benne. A hatás az impulzus beállításának megfelelő lesz.

Nyilvánvaló, hogy stimulációt csak egy adott izomra vagy izomcsoportra lehet fókuszálni, így hatása csak ezekre vonatkozik - ebből következik, hogy nem az edzés helyett, hanem annak kiegészítésére való és pont ebben van a fő ereje is.
"Normálisan" az izomösszehúzódás az agyaból érkező elektromos jel hatására jön létre. Az izomstimuláció során ehhez hasonló, mesterséges impulzusokat kap az izom.

30 perces BODYTECH használat során a test illetve az izomzat úgy érzékel mintha egy intenzív 2 órás edzésen esett volna át. Előfordulhat kezelések után enyhe izomláz, ahogy normál esetben is.


 Nettó Ár: 4.895.000Ft + ÁFA

Egyösszegű vásárlás esetén 20 % kedvezményt biztosítunk vásárlóink részére .

 Részlet fizetés esetén DLL lizingpartnerünk áll vásárlóink rendelkezésére,ahol 0% befizetéssel,72 hónapos futamidővel is van lehetőség vásárlásra.

Vegye fel velünk a kapcsolatot további kérdések esetén.

email : shapezonetech@gmail.com

Telefonszám : 0670/421 09 00