NON-SURGICAL BBL

BRAZIL FENÉK FORMÁLÁS

Ez a kezelés lehet számodra is a tökéletes megoldás, legyen olyan feneked, amilyenre mindig vágytál.

Örömmel kínálunk innovatív és minimálisan invazív eljárást feneked formálásához, amely hialuronsav töltőanyaggal történik és ezáltal formálja és javítja a fenék/csípő területét.

 A fenékfeltöltés gyors és hatékony módja annak, hogy sebészeti beavatkozás nélkül elérd a kívánt fenékformát.

Prémium márkás dermális töltőanyagokat használunk, ezeket a termékeket kifejezetten ezekre a területekre tervezték.

A kezelés tartóssága minimum 2 év, azonban sok esetben sokkal hosszabb is lehet, ez azonban egyéni szervezettől, anyagcsere működéstől vagy a páciens életmódjától függ. 

Mint minden dermális töltőanyag-kezelésnél, ez is több alkalomra építhető, attól függően, hogy mit szeretne elérni a páciens .

Sok nőt foglalkoztat a tökéletes fenék formája, ezzel a csodálatos kezeléssel olyanra formálhatjuk, amire  szeretnéd illetve kiegyenlíthetjük és javíthatjuk csípőd formáját is. 

NON-SURGICAL BBL MENETE: 

Ezek az innovatív és minimálisan invazív töltőanyag-kezelések, amelyeket hialuronsav injekciókkal formálnak és javítják a testet elérhetővé teszik, hogy minimális felépüli idővel formálassuk fenekünket. 

A hialuronsavat a szervezet természetesen állítja elő, és hozzájárul bőrünk teltségéhez, hidratáltságához és feszesítéséhez.

Biztonságos és természetes anyag, amelyet számos kozmetikai kezelésben használnak, mint például ajak- és arcfeltöltés, azonnali hidratáló és térfogatnövelő hatása miatt. A kezelés során a hialuronsavas töltőanyagot egy finom kanül segítségével óvatosan fecskendezik be a kiválasztott és korrigálandó területbe.

  • Ingyenes Konzultáció, amely során átbeszéljük a páciens elképzelését. 

  • Időpontfoglalás 

  • Fenékkorrekció

  • Minimális gyógyulási idő 

  • Új fenék gyönyöre


ÚTÓKEZELÉS

Az eljárást követően a fenék területe érzékeny lehet, a fenék húzódhat és duzzadt lehet (és gyakran egyenetlen, mint minden kezdeti duzzanat esetén). 

Tartsa rajta a tapaszt legalább 48 órán keresztül, hogy elkerülje a fertőzést. Ne dörzsölje és ne nyomkodja az injekció beadásának helyét, mert ez kinyitja azt, és ezen a területen fertőzést is okozhat. A befecskendezett területek néhány napig vagy néhány hétig feszülhetnek, de lassan felpuhulnak, és természetesebb megjelenést kapnak.

 A belső hidratálás kulcsfontosságú a kezelés után, ezért igyon naponta legalább 3 liter vizet.

 Tilos az edzés , a szaunázás, a szolárium, a gőzfürdő, a fürdőzés, amíg el nem múlik a duzzanat.

Az álmaid csak egy kattintásra vannak tőled.
Ne habozz, lépj előre és hozd ki a legjobbat magadból!

Aktuális webshop kedvezmény kódok nem felhasználhatóak a Non-Surgical BBL kezelésekre.

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy segíthessünk elérni céljaidat és felvehessük veled a kapcsolatot!