CO2 Frakcionált Lézer


Prevenciós anti-aging, komplex bőrmegújító és bőrminőség fokozó lézeres hámlasztás kombinált lézertechnológiával kíméletes és hatékony bőrfiatalításért!


EGYET FIZET KETTŐT KAPSZ

Online vásárlás esetén pénzed most DUPLÁT ér.

Amennyi értékben vásárolsz, abban az értékben kapsz egy ajándékutalványt,amit bármilyen test vagy arckezelésre felhasználhatsz.

Kombináld a kezeléseinket és 200.000 Ft feletti vásárlás esetén részletfizetést biztosítunk .

MIKOR INDOKOLT A FRAKCIONÁLT CO2 LÉZERES KEZELÉS?

A kor előrehaladtával, illetve a napsugárzás és a stressz hatására bőrünk veszít ragyogásából, feszességéből, főként az arc, nyak, dekoltázs és kézfej felületén apró és mélyebb ráncok, bőrhibák jelennek meg. A megereszkedett bőr üdeségének visszaállítására, a táskák, aknék, hegek, pigmentfoltok és egyéb bőregyenetlenségek műtét nélküli korrekciójára szolgál a frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés. A beavatkozást 20-30 év felett, illetve akár idősebb pácienseinknek is ajánljuk, egyéb fiatalító beavatkozásokkal is jól kombinálható, mint például ráncfeltöltés, frakcionált mikrotűs kezelés, savas hámlasztás és rádiófrekvenciás arckezeléssel, de a megfelelő kezelési sorrend felállítása kulcsfontosságú az elvárt eredmény elérése érdekében.

MI AZ A FRAKCIONÁLT LÉZER?

A bőr regenerálására és fiatalítására a jelenleg legkorszerűbb eljárás a frakcionált CO2 lézeres arckezelés, mely műtét nélkül ér el közel olyan hatást, mint a plasztikai beavatkozások. Egy nagy teljesítményű, számítógéppel vezérelt lézeres berendezéssel csak a bőr kiválasztott területére irányítják a lézerfényt. A lehető legnagyobb pontossággal, célzottan, kijelölt pontokban - pixelekben - hatol be a bőr legmélyebb részeibe is. Rövid idő alatt, nagy energiát leadva, az apró pontokban felmelegíti és elpárologtatja a bőr víztartalmát, azaz gyakorlatilag mikro-sebet ejt, hőkárosodást okoz a kezelt felületen. Miért jó ez a bőrnek?

A lézeres arcfiatalítás lényege az, hogy a lézeres kezeléssel serkentjük a kollagén és hámsejt képződést, amely által akár 10 évet is fiatalodhat a bőr. A mesterséges hámlasztással arra ösztönözzük a szervezetet, hogy új, feszes és egészséges bőrréteget állítson elő.

HOGYAN ZAJLIK A FRAKCIONÁLT LÉZERES KEZELÉS?

A legelső konzultáción a kezelést végző szakember mindent pontosan elmagyaráz, hogy tisztában legyünk azzal, mire számíthatunk a lézeres kezelés alatt és a lézerkezelés után.

A beavatkozást helyi érzéstelenítéssel végzik, nem altatásban. Inkább kellemetlen érzés kíséri, és esetleg minimális fájdalommal jár. Apró tűszúrásszerű, égő, bizsergő érzés kísérheti a kezelést.

A lézeres arcfiatalítás során különböző formában és méretben helyezik el a "pixeleket" a lágylézerrel, attól függően, hogy mi az elsődleges célja az eljárásnak. Arcfiatalítás, hegesedés megszüntetése, vagy a bőr színének világosítása, a pigmentáció csökkentése, vagy a pattanások, aknék kezelése, esetleg más kezelésekre nem, vagy nehezen reagáló bőrproblémák kezelése. Ennek függvényében állítja be a szakember, hogy a bőr mely rétegeiben serkentse a sejtek kicserélődését és újjászerveződését. A megfelelő beállítással befolyásolható a hámlasztás mélysége, erőssége és egyenletessége.

FELKÉSZÜLÉS A BEAVATKOZÁSRA

A plasztikai műtétek előkészületeivel szemben ebben az esetben a konzultáción elvégzett vizsgálatokat követően továbbiakra nincs szükség, ám ajánljuk bizonyos életmódbeli változások beiktatását az kezelés eredményének fokozása érdekében. Javasoljuk, hogy ne dohányozzon, ezzel elősegítve a bőrregenerációs folyamatokat. A beavatkozás előtt ügyeljen a megfelelő folyadékbevitelre, illetve tanácsoljuk bizonyos vitaminok, ásványi anyagok pótlását (C-vitamin, szelén és cink, kollagén , hialuronsav), ezzel is segítve a gyógyulást. A frakcionált CO2 lézeres kezelés előtt két héttel továbbá ellenjavallt az aszpirin, illetve a ginkgo biloba és egyéb gyógynövény hatóanyagú természetgyógyászati készítmények szedése. A kozmetikum használatát is kerülni kell a kezelést megelőző napokban, hetekben illetve fényvédő krémet használjunk.

KINEK JAVASOLJUK?

A frakcionált lézerkezelés kiválóan alkalmazható az alábbi problémákra:

  • bőrfoltok, bőrsérülések, halványítása, eltüntetése
  • hegkezelés
  • tág pórusok szűkítése
  • mély- és felületes ráncok kezelése
  • az arc kollagén szerkezetének újramodellezése
  • bőrfelület újraformálása
  • bőr feszesítése
  • bőr rejuvenációja

TÉVHITEK

A lézerkezelés csupán rövid, átmeneti javulást eredményez.
Nem igaz, mivel a kúraszerűen végzett lézerkezelés a természetes folyamatokat serkentve a bőr belülről való újjáépülését eredményezi, a bőr szerkezetének átalakulása a kezelést követően 3-6 hónapig tart.

MENNYI IDEIG TART A FRAKCIONÁLT LÉZERES KEZELÉS?

A frakcionált lézeres eljárás a kezelt felülettől függően 60 percig tart.

MENNYI IDEIG TART A LÉZERES ARCKEZELÉS HATÁSA?

A lézeres arcfiatalítás eredménye a bőrfelszín új rétegének megjelenése után, már 2 héttel a kezelést követően látható, a bőr feszessége pedig szinte már azonnal érzékelhető, lágy, bársonyos és egyértelműen feszes lesz. Mivel az intenzív kollagén-termelés folyamatosan alakul ki a beavatkozás után, a végleges eredmény is fokozatosan jelenik meg. A károsodott sejtek helyét fokozatosan veszik át az új, egészséges sejtek.

A hatás végül tartós és látványos, 1-2 évig megmarad. A szakemberrek történő egyeztetés és a saját igények alapján évente 1 fenntartó kezelés javasolt.
CO2 lézeres arcfiatalítást és hegkezelést 25-30 éves kor körül érdemes elkezdeni, az első kezelés általában 2-3 beavatkozást igényel, a kezelések között pedig 6-8 hétnek kell eltelnie.

GYÓGYULÁS, UTÓKEZELÉS

A frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés után 3-4 napig természetesen jelentkező bőrpírt, viszketést, esetleges ödémát érdemes gyengéden jéggel kezelni. Nagyjából 5-8 nap után várható, szintén természetes bőrreakció, hogy a bőr szárazzá válik, és elkezd lehámlani azért, hogy kialakulhasson az új bőrréteg. A folyamat fájdalommentes, kezdetben a friss bőr rózsaszínű, majd fokozatosan halványodik. Nem javasolt sminkelni még a kezeléstől számított 2 hétig, illetve minimum 4 hétig fontos tartózkodni a napozástól, a szolárium és a szauna használatától, a dohányzástól. A kezeléssorozat időtartama alatt egyéb kozmetikai eljárásra ne kerüljön sor, utána még 6 hónapig legalább 30 faktoros fényvédő krémmel óvja a kezelt bőrfelületet. Egy év után egyéni igény szerint egy fenntartó kezelés javasolt. A frakcionált lézeres bőrfiatalítás utáni mellékhatások igen ritkák, ezekről szaktanácsadónk az első konzultáción tájékoztatja önt.

LESD MEG A KEZELÉS EREDMÉNYÉT!

Kérdésed van a kezelésről?

Tölts ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!