CO2 Frakcionált Lézer


Prevenciós anti-aging, komplex bőrmegújító és bőrminőség fokozó lézeres hámlasztás kombinált lézertechnológiával kíméletes és hatékony bőrfiatalításért!


Kombináld a kezeléseinket és 200.000 Ft feletti vásárlás esetén részletfizetést biztosítunk .

MIKOR INDOKOLT A FRAKCIONÁLT CO2 LÉZERES KEZELÉS?

A kor előrehaladtával, illetve a napsugárzás és a stressz hatására bőrünk veszít ragyogásából, feszességéből, főként az arc, nyak, dekoltázs és kézfej felületén apró és mélyebb ráncok, bőrhibák jelennek meg. A megereszkedett bőr üdeségének visszaállítására, a táskák, aknék, hegek, pigmentfoltok és egyéb bőregyenetlenségek műtét nélküli korrekciójára szolgál a frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés. A beavatkozást 20-30 év felett, illetve akár idősebb pácienseinknek is ajánljuk, egyéb fiatalító beavatkozásokkal is jól kombinálható, mint például ráncfeltöltés, frakcionált mikrotűs kezelés, savas hámlasztás és rádiófrekvenciás arckezeléssel, de a megfelelő kezelési sorrend felállítása kulcsfontosságú az elvárt eredmény elérése érdekében.

MI AZ A FRAKCIONÁLT LÉZER?

A bőr regenerálására és fiatalítására a jelenleg legkorszerűbb eljárás a frakcionált CO2 lézeres arckezelés, mely műtét nélkül ér el közel olyan hatást, mint a plasztikai beavatkozások. Egy nagy teljesítményű, számítógéppel vezérelt lézeres berendezéssel csak a bőr kiválasztott területére irányítják a lézerfényt. A lehető legnagyobb pontossággal, célzottan, kijelölt pontokban - pixelekben - hatol be a bőr legmélyebb részeibe is. Rövid idő alatt, nagy energiát leadva, az apró pontokban felmelegíti és elpárologtatja a bőr víztartalmát, azaz gyakorlatilag mikro-sebet ejt, hőkárosodást okoz a kezelt felületen. Miért jó ez a bőrnek?

A lézeres arcfiatalítás lényege az, hogy a lézeres kezeléssel serkentjük a kollagén és hámsejt képződést, amely által akár 10 évet is fiatalodhat a bőr. A mesterséges hámlasztással arra ösztönözzük a szervezetet, hogy új, feszes és egészséges bőrréteget állítson elő.

HOGYAN ZAJLIK A FRAKCIONÁLT LÉZERES KEZELÉS?

A legelső konzultáción a kezelést végző szakember mindent pontosan elmagyaráz, hogy tisztában legyünk azzal, mire számíthatunk a lézeres kezelés alatt és a lézerkezelés után.

A beavatkozást helyi érzéstelenítéssel végzik, nem altatásban. Inkább kellemetlen érzés kíséri, és esetleg minimális fájdalommal jár. Apró tűszúrásszerű, égő, bizsergő érzés kísérheti a kezelést.

A lézeres arcfiatalítás során különböző formában és méretben helyezik el a "pixeleket" a lágylézerrel, attól függően, hogy mi az elsődleges célja az eljárásnak. Arcfiatalítás, hegesedés megszüntetése, vagy a bőr színének világosítása, a pigmentáció csökkentése, vagy a pattanások, aknék kezelése, esetleg más kezelésekre nem, vagy nehezen reagáló bőrproblémák kezelése. Ennek függvényében állítja be a szakember, hogy a bőr mely rétegeiben serkentse a sejtek kicserélődését és újjászerveződését. A megfelelő beállítással befolyásolható a hámlasztás mélysége, erőssége és egyenletessége.

FELKÉSZÜLÉS A BEAVATKOZÁSRA

A plasztikai műtétek előkészületeivel szemben ebben az esetben a konzultáción elvégzett vizsgálatokat követően továbbiakra nincs szükség, ám ajánljuk bizonyos életmódbeli változások beiktatását az kezelés eredményének fokozása érdekében. Javasoljuk, hogy ne dohányozzon, ezzel elősegítve a bőrregenerációs folyamatokat. A beavatkozás előtt ügyeljen a megfelelő folyadékbevitelre, illetve tanácsoljuk bizonyos vitaminok, ásványi anyagok pótlását (C-vitamin, szelén és cink, kollagén , hialuronsav), ezzel is segítve a gyógyulást. A frakcionált CO2 lézeres kezelés előtt két héttel továbbá ellenjavallt az aszpirin, illetve a ginkgo biloba és egyéb gyógynövény hatóanyagú természetgyógyászati készítmények szedése. A kozmetikum használatát is kerülni kell a kezelést megelőző napokban, hetekben illetve fényvédő krémet használjunk.

KINEK JAVASOLJUK?

A frakcionált lézerkezelés kiválóan alkalmazható az alábbi problémákra:

  • bőrfoltok, bőrsérülések, halványítása, eltüntetése
  • hegkezelés
  • tág pórusok szűkítése
  • mély- és felületes ráncok kezelése
  • az arc kollagén szerkezetének újramodellezése
  • bőrfelület újraformálása
  • bőr feszesítése
  • bőr rejuvenációja

TÉVHITEK

A lézerkezelés csupán rövid, átmeneti javulást eredményez.
Nem igaz, mivel a kúraszerűen végzett lézerkezelés a természetes folyamatokat serkentve a bőr belülről való újjáépülését eredményezi, a bőr szerkezetének átalakulása a kezelést követően 3-6 hónapig tart.

MENNYI IDEIG TART A FRAKCIONÁLT LÉZERES KEZELÉS?

A frakcionált lézeres eljárás a kezelt felülettől függően 60 percig tart.

MENNYI IDEIG TART A LÉZERES ARCKEZELÉS HATÁSA?

A lézeres arcfiatalítás eredménye a bőrfelszín új rétegének megjelenése után, már 2 héttel a kezelést követően látható, a bőr feszessége pedig szinte már azonnal érzékelhető, lágy, bársonyos és egyértelműen feszes lesz. Mivel az intenzív kollagén-termelés folyamatosan alakul ki a beavatkozás után, a végleges eredmény is fokozatosan jelenik meg. A károsodott sejtek helyét fokozatosan veszik át az új, egészséges sejtek.

A hatás végül tartós és látványos, 1-2 évig megmarad. A szakemberrek történő egyeztetés és a saját igények alapján évente 1 fenntartó kezelés javasolt.
CO2 lézeres arcfiatalítást és hegkezelést 25-30 éves kor körül érdemes elkezdeni, az első kezelés általában 2-3 beavatkozást igényel, a kezelések között pedig 6-8 hétnek kell eltelnie.

GYÓGYULÁS, UTÓKEZELÉS

A frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés után 3-4 napig természetesen jelentkező bőrpírt, viszketést, esetleges ödémát érdemes gyengéden jéggel kezelni. Nagyjából 5-8 nap után várható, szintén természetes bőrreakció, hogy a bőr szárazzá válik, és elkezd lehámlani azért, hogy kialakulhasson az új bőrréteg. A folyamat fájdalommentes, kezdetben a friss bőr rózsaszínű, majd fokozatosan halványodik. Nem javasolt sminkelni még a kezeléstől számított 2 hétig, illetve minimum 4 hétig fontos tartózkodni a napozástól, a szolárium és a szauna használatától, a dohányzástól. A kezeléssorozat időtartama alatt egyéb kozmetikai eljárásra ne kerüljön sor, utána még 6 hónapig legalább 30 faktoros fényvédő krémmel óvja a kezelt bőrfelületet. Egy év után egyéni igény szerint egy fenntartó kezelés javasolt. A frakcionált lézeres bőrfiatalítás utáni mellékhatások igen ritkák, ezekről szaktanácsadónk az első konzultáción tájékoztatja önt.

LESD MEG A KEZELÉS EREDMÉNYÉT!

Kérdésed van a kezelésről?

Tölts ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!