ELEKTROMÁGNESES IZOMÉPÍTÉS EMS BODYSHAPE

AZ EMS Bodyshape TELJESEN ÚJ KATEGÓRIA A TECHNOLÓGIÁBAN


MI AZ EMS SHAPEBODY?

A világon az egyetlen olyan eljárása, amely egyszerre képes az IZOM és a ZSÍR kezelésére, lehetővé téve ezzel egy tónusosabb test felépítését.

Egyedülálló technológiai újítás számít 2021 ben ! Ha nem csak az a cél, hogy a zsírszöveteket csökkentsük, hanem izmot is szeretnél építeni, akkor ez a kezelés neked való! 

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az EMS ShapeBody a nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energia célzott felhasználásával éget zsírt és épít izmot. A nagy intenzitású fókuszált elektromágneses energia aktíválja a kívánt izomcsoport szupergyors izom-összehúzódásait.

 Ez megegyezik 20 000 felüléssel, vagy 20 000 guggolással! Az izomaktivitás növekedése növeli az izomrostot, és fokozza az anyagcserét . 

Ennek eredményeként a test elkezdi a zsírégetést a kezelt térségben, hogy segítsen neki felépülni az intenzív edzésből. Ezek a generált összehúzódások (szupramaximális összehúzódások) nem érhetőek el önkéntes izommunka során.


A FOLYAMATRÓL BŐVEBBEN

 Az EMS ShapeBody egy újszerű, nem műtéti kontúrkezelés, amely elektromágneses mezőt használ izomépítés és a zsírbontás céljából. Ez az első olyan eszköz, amely zsírcsökkentésen túl az izomtónuson is képes változtatni.

Az EMS  ShapeBody nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses technológiát  alkalmaz, ami erőteljes izom összehúzódásokat eredményez, ezáltal az izom nő, a testzsír pedig csökken. Használatával a kezelt terület összességében tónusosabb, formásabb lesz. Különösen hatékony a fenéken, a combokon és a hason alkalmazva, de kisebb testfelületeket is kezelhetünk vele, mint például a felkarokat és a vádlikat.

Az EMS ShapeBody olyan erőteljes összehúzódásokat idéz elő, amelyek hatékonyabbak bármely testedzésnél. Ez azért lehetséges, mert a gép szupramaximális terhelést ad az izomnak, azaz rövid időn belül nagy terhelést idéz elő, ami miatt az izomszövet kénytelen alkalmazkodni a szélsőséges körülményekhez.

KIK AZ IDEÁLIS JELÖLTEK?

Az EMS ShapeBody célja, hogy segítse az egészséges egyéneket a testükre vonatkozó céljaik elérésében.

  • Az EMS ShapeBody jelöltek azok, akik a tervezett fogyásuk nagy részét elérték, és a célsúlyukat szeretnék elérni, egy izmosabb feszesebb testkontúrra vágynak.
  • Az EMS ShapeBody számára kiváló jelöltek azok a férfiak és nők, akik egészségesen táplálkoznak és aktív életet élnek, de még mindig küzdenek az izomépítéssel és a zsírégetéssel.
  • Kifejezetten ajánlott azoknak a nőknek, akik szülés után nyitott hasizommal maradtak és műtét nélküli megoldást keresnek hasizmuk helyreállításához.
  • Akik egy nem invazív fenékemelő eljárás után kutatnak

KIK NEM VEHETIK IGÉNYBE A KEZELÉST?

Terhes nők, és elektromos implantátummal rendelkező emberek, továbbá epilepsziások, és vérzékenységben szenvedők nem alkalmasak a kezelésre. Nőknek menstruáció alatt nem ajánlott a kezelés


HOGYAN ZAJLIK A KEZELÉS?

Az EMS ShapeBody eljárás intenzív edzésnek tűnik. Lehet feküdni és pihenni lehet a kezelés alatt.

A kezelés után azonnal érzékelhető eredményeket érez. A pozitív eredményekről általában az utolsó ülés után két-négy héttel számolnak be, és a kezelést követő néhány héten tovább javulnak.

EMS ShapeBody fejlett technológia serkenti a szervezet saját természetes izomépítő és zsírégető teljesítményét, gyorsítja az anyagcsere folyamatát.

A szekciók 30 percig tartanak.

A berendezéshez 2 aplikátor csatlakozik, a fenék kezeléséhez mindkettő szükséges, míg a hasat egy aplikátorral kezeljük, ezért lehetővé válik egyidőben 2 fő hasának kezelése, amely költséghatékony megoldásra ad lehetőséget mind a pácienseknek, mind esztétikánknak.VANNAK MELLÉKHATÁSOK?

Az EMS ShapeBody után nincs lábadozási idő.

A betegek a kezelés után azonnal visszatérhetnek a munkájukhoz és a szokásos ütemezésükhöz.

MILYEN GYAKRAN KELL ISMÉTELNI A KEZELÉST?

Egy kezelés 5-10 alkalomból áll, 2-3 napos időközönként.

Online foglalás