Powershape Arc-Testkezelés

A PowerShape 2 világszerte hatalmas sikernek örvend. A szuperhatékony gép a vákuum erejével kombinálja a multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciát, illetve a lipolézer technológiát.

A kezelések során mindig arra a testrészre fókuszálunk, amelyet formálni akarunk: legyen szó tokáról, hasról, felkarról, hátról, fenékről vagy combokról.

A PowerShape 2 zsírbontás közben felgyorsítja a vérkeringést, csökkenti a narancsbőrt, fiatalítja a bőrt. Az érett arcbőrt feszessé, fiatalabbá varázsolja.

Hogyan működik?

A PowerShape2 integrált alakformáló és arcfiatalító rendszer a rádiófrekvenciát, a soft-lasert és a vákuum szívóhatását kombinálja kezelőfejeiben a kiváló kezelési eredmények elérése érdekében.

A kombinált kezelőfejekben a rádiófrekvencia hőenergiája felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát, ezáltal nagymértékű zsírbontást és méretcsökkentést eredményez.

Arckezelés során az RF hőenergiája elősegíti a kollagén rekonstrukciót, azaz a bőr megfiatalodását. A kezelőfejekbe épített 660 nm hullámhosszú soft lézer a zsírsejtek sejthártyájának átjárhatóbbá tételével gyorsítja a zsírsejtek elfolyósításának folyamatát, ezzel is megkönnyítve a zsírbontást, és elősegítve a zsírsejtek méretének csökkentését. Egyúttal a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére. Az RF és a lézer hatékonyságát fokozza a vákuum szívóhatása, ami felgyorsítja a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést, kiegyenesíti a bőrfelszínt, csökkenti a zsírdepókat, komplikációk nélkül javítja a bőr általános állapotát és a cellulitot ezáltal feszesebb körvonalakat eredményez. Arckezelésnél a vákuum optimális arc nyirokmasszázst biztosít.

Kezelhető területek: felkar, has, csipő, fenék, comb, hát, arc, toka

Az eredményt imádni fogod!

PRÓBÁLD KI MÉG MA A POWERSHAPET2 ÉS TAPASZTALD MEG TE IS A MODERN ALAKFORMÁLÁS LEGEGYSZERŰBB MÓDJÁT. A KEZELÉST BÁRMEKKORA SÚLYFELESLEGGEL IGÉNYBE LEHET VENNI - NEKED CSAK FEKÜDNÖD KELL, A TÖBBI A MI DOLGUNK. BUDAPESTI ALAKFORMÁLÓSZALOUNK LESZ A NAGY ÁTALAKULÁSOD HELYSZÍNE.

Powershape2 testkezelés

1.alkalom

ár: 18.500 Ft

Powershape2 Arckezelés

1.alkalom

ár: 24.500 Ft

C-vitaminos Arckezelés

1.alkalom

ár: 24.500 Ft

Hialuronsavas Arckezelés

1.alkalom

ár: 28.500 Ft

Az árak forintban értendők és az ÁFÁ- tartalmazzák!