HAIR EXTREME 

Haj és fejbőr analizációs rendszerrel egyesített hajnövekedést elősegítő lézeres oxigén és led terápia, mely klinikailag bizonyítottan gyorsítja fel a fejbőr vérkringésétés anyagcseréjét ezzel stimulálva növekedésre a hajas fejbőrt.

Felgyorsítja a vérkeringést a kollagénrostok regenerálódásának javítása és az anyagcsere fokozása érdekében. 

650 nm -es lézert és 630 nm -es PDT -t használnak az adenozin -trifoszfát (ATP) aktivitás fokozására a bőr alatti szövetekben. Az ATP a fő energiaátviteli közeg a sejtek között a szöveti anyagcsere ösztönzése érdekében. A 650 nm -es lézer és a 625 nm -es PDT serkenti a véráramlást és oxigént szállít és a tápanyagokat a szőrtüszőkhöz, míg a 808 nm -es lézer segíti a behatolást - mindez jelentősen csökkenti a hajhullás előrehaladását. Szőrtüsző moduláció A szabadalmaztatott SH-650 szűkíti a fény hullámhosszát, és EMS-t (elektromágneses stimulációt) biztosít a szőrtüszők aktiválásához, és 80% -ban hibernált állapotból aktív állapotba állítja a hajhullás megállítását és az elveszett haj helyreállítását. 

A fejbőr egészségének javítása a haj minőségének javítása érdekében Az SH-650 kompozit hajmaszk kezelés besugározza a hajhagymákat, felgyorsítja a hajnövekedést, erősíti a haj rugalmasságát és növeli a haj sűrűségét a maximális fényesség érdekében. Tápanyagok felszívódása Az SH-650 szabadalmaztatott hideg fényforrás, amely nem károsítja a hajat, nem használ sem vegyi anyagokat, sem gyógyszereket, de a behatolás jobb. Leküzdi a különböző hajfolyadék vegyi anyagok gyengeségét, mivel nem képes teljesen behatolni a szőrtüsző gyökerébe.


Javasoljuk:

  • Felesleges endokrin okozta hajhullás kezelésére
  • esetleges onkológiai hajhullás esetén
  • A kórokozó okozta hajhullás kezelésére
  • idegi problémák eseti hajhullás kezelésére
  • Szülés utáni hajhullás kezelés
  • poszt covid eseti hajhullás 

KÉRJ TOVÁBBI INFORMÁCIÓT!

Üzenetben kérlek írd meg részünkre, melyik termékkel kapcsolatban szeretnél további információt kapni illetve add meg telefonos elérhetőségedet, amin kapcsolatba léphetünk veled.