Hialuronsavas töltések

Klinikánkon Esztétikai szakember végez hialuronsavas feltöltést ránctalanítás, volumenpótlás és lifting hatás céljával.


Életkorunk előrehaladtával a bőrünk ugyanis fokozatosan veszíti el feszességét, rugalmasságát és hidratáltságát. Az öregedés jeleit azonban visszafordíthatjuk, sőt teltséget, lágyságot vagy egyes esetekben hangsúlyt is adhatunk az arcvonalainknak. Mindezt minimál-invazív beavatkozásokkal érhetjük el.

Ajánlott kezelések

Számos személyre szabható kezelési lehetőséget kínálunk. Szakértőink minden esetben a legjobb eljárást segítenek kiválasztani a kívánt eredmény elérésének érdekében.

  • SZÁJFELTÖLTÉS
  • RÁNCTALANÍTÁS, VOLUMENPÓTLÁS
  • ARCHARMONIZÁCIÓ, ARCSZOBRÁSZAT
  • PROPHILO MÉLYHIDRATÁLÁS
  • SKINBOOSTER MÉLYHIDRATÁLÁS
  • BO-TOX KEZELÉS

Tudj meg többet a Bo-tox kezelésről

FOGLALJ IDŐPONTOT AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL

Amennyiben kitöltöd az alábbi űrlapot, felvesszük veled a kapcsolatot és visszaigazoljuk neked az időpontot!  


ÁRLISTA

Szájfeltöltés  1 ml 85.000 Ft helyett 49.000 Ft

Álltöltés    1 ml 85.000 Ft helyett 49.000 Ft

Középarc formázás  1 ml 85.000 Ft helyett 49.000 Ft

Arcformázás min. 5 ml  425.000 Ft helyett 212.500 Ft

Skinbooster kezelés 1 ml 45.000 Ft helyet 29.000 Ft

Prophilo mélyhidratálás 2 ml 90.000 Ft helyett 55.000 Ft


SKINBOOSTER KEZELÉS

A hialuronsav alapú SKINBOOSTER KEZELÉS, mely tulajdonképpen egy mélyhidratáció, a bőr mélyébe juttatja be a szervezetünk által jól ismert anyagot. Természetes anyag felhasználásával természetes hatás érhető el, melynek eredményeként a bőrfelszín visszanyeri természetes fényét és tónusát.
A hialuronsav a bőrbe jutva beindítja a kollagéntermelést, melynek következtében a bőr rugalmasabb és hidratáltabb lesz.

MILYEN TERÜLETEK ALKALMASAK A SKINBOOSTER KEZELÉSRE?

Arc, nyak, dekoltázs és kézfej


PROPHILO KEZELÉS

A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hyaluronsav alapú töltőanyag. Segít a bőr rugalmasságának, feszességének, teltségének visszaállításában. Mélyen hidratálja és feltölti a bőrt, alkalmas az öregedő bőr szöveteinek "remodellizációjára".

Miben segíthet a Profhilo kezelés?

Ha szeretné, hogy bőre rugalmasabb, teltebb, hidratáltabb legyen
Ha bőre fáradt, fakó, tompa, szárazabb
Ha zavarják a megjelenő ráncok, az öregedés jelei

Leggyakoribb alkalmazási területek:

az arc, a nyak a dekoltázs és a kézfej

Mitől más a Profhilo kezelés?

A Profhilo egy egyedülálló bőrszerkezet átalakító kezelés. Rendkívül magas hyaluronsav koncentrációjának köszönhetően az injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben. Pár szúrási ponttal az egész arcot lehet kezelni. A Profhilo esetében az alacsony és magas molakulatömegű hyaluront egy adagban injektálják a bőr alá, ezáltal mélyebben hidratál és lassabban, de hosszabb ideig fejti ki hatását.

A különbség már a kezelés után látható, de a végleges eredmény két hónap alatt alakul ki. A Profhilo nem csupán egy töltőanyag, stimulálja a bőrt az új kollagén- és elasztinsejtek termelésére, a finom és mélyebb ráncok megjelenését jelentősen javítja és feszesíti, lifting hatást ad. Bőre hidratáltabb, feszesebb és rugalmasabb lesz.

Hogyan működik a Profhilo kezelés?

A bio-esztétikai pontokra történő hatóanyag-bevitel, során az arcon oldalanként öt-öt meghatározott pontban egyenletesen történik a Profhilo beinjektálása. 

Más hyaluronsavak betöltése esetén az eredmények általában egy helyen lokalizálódnak, mert a hyaluron gél azon a területen marad, ahová beadták. A Profhilo hyaluronsav azonban más. Beadása után egyenletesen eloszlik a bőrön, így a hatások az egész arcon láthatók, így sokkal egyenletesebb eredményt kap.

Meddig tart a hatás?

A Profhilo töltőanyag 28 nap alatt szívódik fel, ez idő alatt történik meg a 4 fajta kollagén és az elasztin stimulálása a hyaluron lassú felszabadulása miatt.

Az anyag lebomlási ideje egyénenként változó. Általában a Profhilo töltőanyagok körülbelül 6-12 hónapig tartanak, bár az optimális eredmények 3 és 18 hónap között változhatnak.

Hány kezelés szükséges?

Az optimális eredmény elérése érdekében legalább két kezelés elvégzése ajánlott (4-6 hét különbséggel). Fenntartó kezelés 6-12 havonta ajánlott.

Mennyire biztonságos?

Nagy tisztasága és adalékanyagok mentessége miatt a Profhilonak a legalacsonyabb a mellékhatási rátája, így a hagyományos töltőanyagokkal szemben sokkal biztonságosabb.

A KEDVEZMÉNYEK IGÉNYBEVÉTELÉHEZ VEDD FELÜNK A KAPCSOLATOT AZ ALÁBBI ŰRLAPON! 


VAGY MÁR FOGLALJON IDŐPONTOT INGYENES KONZULTÁCIÓRA