HIDRA FACIAL

Az egyik legkorszerűbb, non-invazív bőrfelszín megújító orvos-esztétikai technológia. A Hydrafacial™ az egyetlen hydrodermabráziós eljárás, amely magába foglalja:

  • a tisztítást,
  • a kíméletes savas hámlasztást,
  • a vákuummal végzett nyirokmasszázst,
  • pórusfelszabadítást,
  • gyulladáscsökkentést
  • és folyadékpótlás folyamatait.

Biztosítja a bőr antioxidánsokkal való feltöltődéesét. Ezzel egyidőben tápláló hatóanyag bőrbejutattásáról is gondoskodik, ez az igazán kíméletes eljárás tisztább, üdébb, teltebb bőrfelszínt eredményez, gyógyulási idő nélkül.

A több esztétikai nagydíjat nyert metódus méltán az egyik legsikeresebb arcápolási kezelés a XXI.században.

A HIDROFACIAL fájdalom mentesen nyitja meg a szörtüszőtőlcsér részeit és eltávolítja a bőrből származó kutin anyagcsere hulladékot, miközben megfelelő  tápanyagokat tölt fel a bőrt.  A HIDRAFACIAL gép a vízmolekulák atomjait koncentrálja így az oxigént könnyebben feloldhatja az atomok közötti résbe.

 A speciálisan kialakított spirális szívófej közvetlenül a bőrre hat, és elősegíti a hámlasztó hatást. A HIDRAFACIAL  mélytisztító eljárása során a bőr kitisztul, és bőrtápláló tápanyag visszatöltéssel , hidratált üde és bársonyos lesz.

Nettó Ár: 902.000 Ft + ÁFA

Egyösszegű vásárlás esetén 20 % kedvezményt biztosítunk vásárlóink részére .Részlet fizetés esetén DLL lizingpartnerünk áll vásárlóink rendelkezésére,ahol 0% befizetéssel,72 hónapos futamidővel is van lehetőség vásárlásra.

email : shapezonetech@gmail.com

Telefonszám : 0670/421 09 00