EMS BODYSHAPE

Kombináld a kezeléseinket és 200.000 Ft feletti vásárlás esetén részletfizetést biztosítunk .


EMS 1 alkalom

Mire ajánljuk a EMS kezelést? Has körfogatának csökkentésére, hasizom definiáltságának növelése Törzs izmainak erősítésére Petyhüdt kar feszesítésére Fenékemelésre Combizmok erősítésére, comb térfogatcsökkentésére Szétnyílt hasizom kezelésére, szülés után

22 900 Ft 36 000 Ft

EMS 10 alkalom

Mire ajánljuk a EMS kezelést? Has körfogatának csökkentésére, hasizom definiáltságának növelése Törzs izmainak erősítésére Petyhüdt kar feszesítésére Fenékemelésre Combizmok erősítésére, comb térfogatcsökkentésére Szétnyílt hasizom kezelésére, szülés után

180 000 Ft 360 000 Ft

EMS KORLÁTLAN BOX

Mire ajánljuk a EMS kezelést? Has körfogatának csökkentésére, hasizom definiáltságának növelése Törzs izmainak erősítésére Petyhüdt kar feszesítésére Fenékemelésre Combizmok erősítésére, comb térfogatcsökkentésére Szétnyílt hasizom kezelésére, szülés után 30 napig érvényes.

250 000 Ft 720 000 Ft

  Elektromágneses stimuláció

  Kivételes mértékű zsírcsökkentés és izomtónus fokozás mindössze 30 perc alatt!

  • Elvégzi a munkát helyetted

   Egyetlen 30 perces kezelés alatt annyi izommunkát végez el a gép helyetted, mintha 20.000 felülést vagy guggolást csináltál volna.

  • Időt spórol neked

   Heti 2 db, 30 perces kezelés hosszú órák edzőtermi munkáját váltja ki. Képzeld csak el mennyi idő lenne 20.000 guggolást vagy felülést megcsinálni?

  • Gyors, szemmel látható eredmények

   Az EMS kezelés eredményei gyorsan válnak láthatóvá. Az eredmények egy része a kúra végén már látható, és 1-2 hét alatt teljesen kifejlődik a végeredmény.

  • Bármelyik edzésformát lepipálja

   Az általános testedzések során az izmainkat csak 20-30%-ban vagyunk képesek igénybe venni, ezért a fejlődésük is korlátozott. Ezzel szemben az EMS kezelés képes az izmok 100%-át megdolgoztatni, így sokkal jobb hatást elérni mint bármely másik edzésforma.

  • Kényelmes és Biztonságos

   Csak hátra kell dőlnöd és relaxálnod az EMS kezelés alatt, ami szinte észrevétlenül eltelik.

  • Egyedülálló, komplex hatás

   Az EMS kezelés erőteljes izom összehúzódásokat eredményez, így az izom nő, a testzsír csökken, a bőr pedig feszesebb lesz.

  • Célzott területeken hat

   Különösen hatékony a feneken, a combokon és a hason alkalmazva, de kisebb testfelületeket is kezelhetünk vele, mint például a felkarokat és a vádlikat.

  • Segít áttörni a korlátaidat

   Ha megakadtál és a sima edzés és a diéta már nem elég hozzá, hogy változást tapasztalj a testeden, akkor az EMS  kezelés könnyedén segíthet, hogy elérd az álomalakodat

  Miért olyan hatásos az elektromágneses kezelés?

  Az EMS  nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses technológiát alkalmaz az izomszövetek 100%-os stimulálására, hogy azok elkezdjenek zsírt bontani. Ezt a kemény izommunkát hagyományos testmozgással nem lehet megvalósítani. Egy 30 perces kezelés alatt közel 20 000 izomösszehúzódás történik.

  A stimulált izmok nincsenek felkészülve ilyen magas energiát igénylő izommunkára, ezért a szomszédos zsírsejtek fokozatos lebontásával jutnak energiához, így a kezelt területen csökken a zsírszövet is és erősödik az izomzat.

  A EMS technológia csökkentheti a has "szalonnarétegét" is. A két folyamat együttes eredményeként a kezelt testrészen erősebb és tónusosabbá válik az izomzat.

  A zsírsejtek tartalma kiürül, a lebontott anyagok pedig természetes elvezetés útján távoznak a szervezetből. A kezelés hatására az izmok megerősödnek, vékonyodik a zsírréteg, feszesebbé válik a bőr és tónusosabb lesz a testet. Ráadásul az anyagcsere is gyorsul az EMS kezelések hatására.

  Mire ajánljuk a EMS kezelést?

  • Has körfogatának csökkentésére, hasizom definiáltságának növelése
  • Törzs izmainak erősítésére
  • Petyhüdt kar feszesítésére
  • Fenékemelésre
  • Combizmok erősítésére, comb térfogat csökkentésére
  • Szétnyílt hasizom kezelésére, szülés után

  Ajánlott kezelések száma: 

   Minimum 5-10 alkalom


  Kombinálható az alábbi kezelésekkel : 

  Zsírfagyasztás

  Powershape testkezelés

  Nyirokmasszázs

  Veshape