HIFU TESTKEZELÉS

A TÖKÉLETES VÁLASZTÁS A MAKACS ZSÍRPÁRNÁK ELLEN

A vertikális pulzáló fókuszált ultrahang azonnal és tartósan, mechanikus úton semmisíti meg a zsírsejteket. Kényelmes, non-invazív, és felépülési idővel nem járó kezelést biztosít a lokális zsírlerakódások kezelésére és a körfogat csökkentésére olyan problémás területeken, mint a has, csípő, derék, valamint a külső és belső combok és a felkar.

A HIFU MAXIM fókuszált ultrahang tűhegynyi pontossággal, ellenörzötten és irányítottan jut a bőr alá, ahol apró mikrosérülések képződnek, így a koagulációnak köszönhetően új sejtek képződnek, így beindul a kollagén, elasztin és fibroblaszt újratermelődés. A kezelés során 60-70 °C-os hőmérsékleten kezelünk, a magas hő hatására kollagénrostok azonnal megrövidülnek, összehúzódnak, és a 90 napos regenerálódási idő után a bőr megemelkedik, létrejön a lifting hatás.

A HIFU MAXIM kezelés egy végleges, non-invazív alakformáló eljárás, a zsírleszívás sebészet nélküli alternatívája műtét, bemetszés, szúrás és altatás nélkül. 

Az eljárás azon vendégeknek nyújt alternatív kezelési lehetőséget, akik nem kívánják alávetni magukat sebészeti, vagy egyéb fájdalommal, rizikóval és gyógyulási idővel járó invazív beavatkozásoknak.
A mikrofókuszált ultrahangos bőrfiatalító kezelés sikeressége abban rejlik, hogy az eddigi szépségiparban található non-invazív technológiákkal szemben sokkal hamarabb és sokkal mélyebben nyújt megoldást az idő múlásával megjelenő bőrproblémákra. Magas intenzitású fókuszált ultrahangos technológiát alkalmaz, és egyszerre több folyamatot indít el a bőrben. A kezelés során az ultrahangos kezelőfejből kibocsátott hanghullámok a fókuszpontokban a bőr megfelelő rétegében apró thermo-pontokat hoznak létre, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez öt, rendkívül fontos folyamatot indít el a bőrben. Ennek köszönhető, hogy már egyetlen alkalom után is látványos és egyértelmű az eredmény.

A HIFU MAXIM  kezelés a zsírsejtek sejtfalának szétrepesztésére és azok végleges megsemmisítésére lett kifejlesztve. Az intenzív ultrahang impulzusok a kezelőfej speciális kialakításának következtében nagy energiával fókuszálódnak 15 mm mélyen a zsírszövetben, és szelektív mechanikai hatást idéznek elő. A szétfolyósodott zsír ( trigliceridek ) és a szétroncsolt zsírsejt maradványok a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusain keresztül felszabadulnak, a szövetközi folyadékba kerülnek, ahonnan a vérkeringésen és a nyirokrendszeren keresztül fokozatosan a májba szállítódnak. A máj nem tesz különbséget a szétroncsolt zsírsejtekből származó zsír, és az elfogyasztott ételből származó zsír között, a metabolizáció ugyanúgy történik. A szétesett zsírsejt maradványok eltavolításáról a fagociták gondoskodnak, így azok természetes útvonalakon keresztül ürülnek ki a szervezetből.

HIFU MAXIM kezelésünk során thermo-koagulációs hatású fókuszált ultrahang hullámot juttatunk a bőr különböző rétegeibe.

Fókuszált ultrahang: az ultrahang csak a kötőszövetben lévő zsírt célozza meg, egy pontosan körülhatárolt mélységben és területen.
Pulzáló ultrahang: a fókuszpontban és körülötte nem emelkedik a hőmérséklet.(0,5 °C - nál többet)Szelektív mechanikai Akusztikus energia: kizárólag a zsírsejtek pusztulnak el, a bőr, az erek, az idegek és a kötőszövet egyéb elemei érintetlenek maradnak.

 • A 13 mm-s mélységben végzett kezelés közvetlenül a szírsejteket veszi célba.

 • A 8 mm-s mélységben végzett kezelés a kollagén rendszert építi újjá, lifting hatást idéz elő.

 • Az 4.5mm-s mélységben végzett kezelés pedig az elasztin rostokat építi újjá.

A 3 mélység kezelése során a hatások összeadódnak, így látványos lifting hatást érhetünk el arcon, tokán, nyakon, dekoltázson. Ezáltal a kötőszövet feszesedik, teltté és simábbá teszi a bőrt, bőrfiatalító hatású, beindítja a kollagén, elasztin, fibroblaszt termelődést, nagyfokú lifting hatást érhetünk el vele.

 • Beindítja a kollagén újramodellezését, és az elasztin termelést

 • Feszesíti a kötőszövetet, hatást gyakorol a narancsbőrre

 • Erősíti a bőr felhám alatti rétegeit, azaz növeli a bőr alátámasztását

 • Eléri az kötőszövet-izomréteg kontrakcióját, így megemeli a kezelt területet

 • Eltünteti a felesleges zsírszövetet

 • Meggyőző eredmény plasztikai beavatkozás nélkül

 • Kisebb érzékenységgel jár

 • Már egyetlen kezelés is látványos és tartós eredményt hozhat, nem igényel kiegészítő kezeléseket

 • Nincs felépülési idő

 • Zsírszövet vastagság és testméret csökkenés, a kezelt területen egyenetlenségek nélkül

 • Szelektív, biztonságos technológia, kizárólag a zsírszövet szétroncsolását idézi elő, a szomszédos vér-és nyirokerek, idegek és kötőszöveti elemek károsítása nélkül.

 • A szétfolyósodott zsírsejtek biztonságos eltávolítása a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusain alapszik

 • Egyetlen kezelés után átlagosan 2-4 centiméteres, tartós hatású körfogat csökkenés várható (karoknál természetesen 1-2 centiméter) természetesen a kezelések megismétlésével a körfogat csökkenés mértéke megtöbbszörözhető.

 • Mivel a kezelés fájdalommentes nincs szükség helyi érzéstelenítésre, sem pedig kezelést követő fájdalomcsillapításra, utógondozásra.