INFRASLIMX

1 EDZÉS - AKÁR 1500 KALÓRIA MÍNUSZA fogyókúra alapja az, hogy kevesebb kalóriát fogyasszunk, 

mint  amennyit  elégetünk. 1500kalória két étkezésnek felel meg. 

Nos, az InfraSlimX akár ennyit is elégethetsz egyetlen edzés alatt.

Az InfraSlimX titka


Az InfraSlimX az alakformálás egyik csúcstechnológiája.A fekvő kerékpár kapszula szuperhatékonyságát a fitness, az infra és a vákuum hármasának köszönheti. Edzés közben az infrahő a szövetek mélyére hatol, így felfokozva az anyagcserét.

Az infrahővel stimulált sejtek a felesleges anyagokat kiürítik a sejt közötti térbe, melyek aztán a nyirokkeringéssel a verejtékmirigyekbe és a kiválasztó szervekbe jutnak, és természetes úton távoznak a szervezetből.

Az infrahő ezzel egyidejűleg fokozza a vér- és nyirokkeringést, ezért a méregtelenítő folyamat gyorsabban végbemegy. A vákuumos technológia tovább serkenti a keringést, a salakanyagok távozását és a kemény kötőszövetek oldását: az edzésnek karcsúsító, bőrtisztító, bőrfeszesítő, zsírégető hatása van.


Viszlát narancsbőr!

A cellulitottól a legnehezebb megszabadulni - de nem az InfraSlimX-szel!

Méregtelenít

Az infrahő fokozza a vér- és nyirokkeringést, ezért a méregtelenítés is gyorsabb.

Formál

Szabadulj meg egyszerűen a makacs zsírpárnáktól!

MIVEL KÉSZÜLJ?

Az edzéshez hozz magaddal kényelmes sportcipőt és sportruházatot és törölközőt . 

Teljes edzés

1 alkalom 50 perc

 4.500 Ft

10 alkalom

39.990 Ft

20 alkalom 

69.990 Ft

Az árak forintban értendők és az ÁFÁT tartalmazzák.

INFRA BOX

Vedd igénybe a korlátlanság élményét.   A csomag tartalma korlátlan infraslimx edzés. Egy edzés időtartama 50 perc.  30 napig érvényes a csomag.  Az edzéshez hozz magaddal váltóruhát, törölközőt és edzőcipőt. 

45 000 Ft

SILVER BOX

A SHAPEZONE Endless SILVER Box tartalma: Korlátlan EMS/ Elektromágneses stimuláció ( időtartama : 30 perc ,ajánlott kezelés számok : napi maximum 1 óra ,  maximum 5-6 alkalom/ hét ) Korlátlan Powershape vagy Veshape Alakformálás ( időtartama : 40 perc , ajánlott kezelések száma 1-2 alkalom/ hét )  Mind összesen csak 149.990 Ft/ hó A SHAPEZONE ENDLESS csomagok korlátlan alkalmakat tartalmazz a felsorolt szolgáltatásokra, amelyek egy hónapig korlátlanul tudtok igénybe venni a 1039 Budapest Mátyás király út 8. illetve a 1037 Budapest Szépvölgyi út 39. szám alatti szalonjainkban. Így tudod kombinálni a szolgáltatásokat illetve kezeléseket. A Shapezone fenntartja a jogot arra, hogy a csomagok tartalmát /árát módosíthatja. 

149 990 Ft

GOLD BOX

A SHAPEZONE Endless GOLD Box tartalma: Korlátlan Infrabicikli edzések ( időtartama : 40 perc , ajánlott maximum edzés számok : 3-4 alkalom/ hét ) Korlátlan EMS/ Elektromágneses stimuláció ( időtartama : 30 perc ,ajánlott kezelés számok : napi maximum 1 óra , maximum 5-6 alkalom/ hét ) Korlátlan Powershape vagy Veshape Alakformálás ( időtartama : 40 perc , ajánlott kezelések száma 1-2 alkalom/ hét ) Korlátlan Zsírfagyasztás 8 ajánlott kezelések száma : egyénre szabott , azonban egy kezelést 5-6 hetente lehet megismételni. Kezelések időtartama : 30-60 perc )  Korlátlan Frissítő nyirok masszázs. ( Időtartama : 30 perc)  Korlátlan Hifu vagy Mimche Orvosesztétikai Arcfiatalító kezelés  Hifu Arcfiatalító kezelés 6-12 havonta ismételhető, kezelés időtartama : 60-90 perc  Mimche Arcfiatalító kezelés 6-8 hetente ismételhető , kezelés időtartama : 60 perc . Mind összesen csak 229.990 Ft/ hó A SHAPEZONE ENDLESS csomagok korlátlan alkalmakat tartalmazz a felsorolt szolgáltatásokra, amelyek egy hónapig korlátlanul tudtok igénybe venni a 1039 Budapest Mátyás király út 8. illetve a 1037 Budapest Szépvölgyi út 39. szám alatti szalonjainkban. Így tudod kombinálni a szolgáltatásokat illetve kezeléseket. A Shapezone fenntartja a jogot arra, hogy a csomagok tartalmát / árát módosíthatja.

229 990 Ft