INFRASLIMX

1 EDZÉS - AKÁR 1500 KALÓRIA MÍNUSZA fogyókúra alapja az, hogy kevesebb kalóriát fogyasszunk, 

mint  amennyit  elégetünk. 1500kalória két étkezésnek felel meg. 

Nos, az InfraSlimX akár ennyit is elégethetsz egyetlen edzés alatt.

Az InfraSlimX titka


Az InfraSlimX az alakformálás egyik csúcstechnológiája.A fekvő kerékpár kapszula szuperhatékonyságát a fitness, az infra és a vákuum hármasának köszönheti. Edzés közben az infrahő a szövetek mélyére hatol, így felfokozva az anyagcserét.

Az infrahővel stimulált sejtek a felesleges anyagokat kiürítik a sejt közötti térbe, melyek aztán a nyirokkeringéssel a verejtékmirigyekbe és a kiválasztó szervekbe jutnak, és természetes úton távoznak a szervezetből.

Az infrahő ezzel egyidejűleg fokozza a vér- és nyirokkeringést, ezért a méregtelenítő folyamat gyorsabban végbemegy. A vákuumos technológia tovább serkenti a keringést, a salakanyagok távozását és a kemény kötőszövetek oldását: az edzésnek karcsúsító, bőrtisztító, bőrfeszesítő, zsírégető hatása van.


Viszlát narancsbőr!

A cellulitottól a legnehezebb megszabadulni - de nem az InfraSlimX-szel!

Méregtelenít

Az infrahő fokozza a vér- és nyirokkeringést, ezért a méregtelenítés is gyorsabb.

Formál

Szabadulj meg egyszerűen a makacs zsírpárnáktól!

MIVEL KÉSZÜLJ?

Az edzéshez hozz magaddal kényelmes sportcipőt és sportruházatot. A kezelések során a törölközőt, a zsírégető géleket, illetve a vizet mi biztosítjuk.   

Teljes edzés

1. alkalom 50 perc

ár: 5 500 Ft

Az árak forintban értendők és az ÁFÁT tartalmazzák.


Fontos!

Az edzéshez kérünk, hozz magaddal kényelmes sportcipőt és sportruházatot. A kezelések során a törölközőt, a zsírégető géleket, illetve a vizet mi biztosítjuk.