INJEKCIÓS ZSÍRBONTÁS- FATBURN INTENSE

FOGYJ AZ OTTHON KÉNYELMÉBEN

VEDD IGÉNYBE A FATBURN INTENSE SZOLGÁLTATÁST A SHAPEZONE KÉNYELMÉBEN ÉS FOGYJ AZ OTTHONOD NYUGALMÁBAN. 

A FATBURN INTENSE, akkor is dolgozik és bontja a zsírt, amikor a Tested pihend! 

Válaszd a leggyorsabb és legkényelmesebb megoldást. 

Az ajánlat keretein belül, MOST -50% Kedvezménnyel tudod igénybe venni FATBURN INTENSE INJEKCIÓS ZSÍRBONTÓ KEZELÉST.

MIÉRT VÁLASZD A FATBURN INTENSE INJEKCIÓS ZSÍRBONTÓ KEZELÉST?

Tartós fogyás és alakformálás injekciós zsírbontással komplex hatóanyaggal. Módszerünk egy kezelésen belül megoldást nyújt a zsírbontás mellett:

  • Lógó has kezelése
  • Feszesítésre
  • Cellulit- narancsbőr kezelésére
  • Nyúlási-fogyási csíkok/striák korrigálására
  • Szülés utáni bőr és szövetregenerálásra
  • Alakformálásra
  • Karcsúsításra
  • A test különböző zsírszöveti deformitásának korrigálására

A zsír eltávolítása természetes, fiziológiai útvonalakon történik. A szervezet terhelése nélkül, maximális koncentrációban képes zsírbontásra a bejuttatott hatóanyag. Egyedülálló komplex hatást gyakorol a zsírsejtekre és a bőrfelszínre. Mindamellett, hogy zsírt bontunk, egyidejűleg regenerálódik a kötőszövet, feszessé válik a bőr felszíne is, csökken a narancsbőr. A zsírbontó kezelés soha nem tapasztalt mértékben teszi egyenletessé, simává, feszessé a problémás bőrfelületet, hiszen minden egyes zsírbontás alkalmával más-más zsírréteget indítunk bomlásnak. A zsír a hatóanyaggal együtt kiürül a szervezetből.

Alakformáló kezelésünk során, a zsírbontó kezelés elején a legfontosabb, hogy a mélyebb rétegekben felhalmozódott és kötött zsír fellazuljon, bomlásnak induljon. Ez az elv semmilyen gépi fogyasztó módszerrel nem érhető el, hiszen kizárólag az egyénre szabott megfelelő koncentrációjú hatóanyagok képesek a zsírt ilyen mértékben feloldani.

Területenként 3 hetente 1 kezelés elegendő a siker eléréséhez! Mondjon búcsút végleg a makacs zsírpárnáknak a leghatékonyabb alakformáló kezeléssel!

Minden beszúrási pontba meghatározott mennyiségű hatóanyagot injektálunk a kritikus területekre, amitől a zsírsejtek 14 napon belül lebomlanak és a felbontott zsírral a nyirokkeringés által kijutnak a szervezetből. 

VEDD MEG MOST ÉS NE MARADJ LE ERRŐL A KIHAGYHATATLAN AJÁNLATRÓL!!

KategóriákVEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT