Fatburn Intense ZSÍRBONTÓ KEZELÉS Tréning

Kiválóan alkalmas testkezeléseket gyakorló szakemberek számára szerte a világon, hogy szépségszalonjukban vagy klinikájukat kiegészítsék ezzel a nagyon keresett és hatékony kezeléssel. Nem akkreditált képzés. 

Végezd el a SHAPEZONE által biztosított tréninget személyes gyakorlati nappal és edukációs tananyaggal a megfelelő tudás megszerzéséhez, ezután már biztonsággal végezheted a leghatásosabb zsírbontó kezelést. 

MI AZ Fatburn Intense ZSÍRBONTÓ KEZELÉS:

Az injekciós zsírbontó kezelés olyan eljárás, amely során speciális injekciókat használnak a felesleges zsírsejtek lebontására vagy eltávolítására a test különböző területein. A leggyakoribb alkalmazási területei az arc, a nyak, a karok, a has, a combok és a derék lehetnek.

Ezeknek az injekcióknak az anyaga lehet lipolitikus hatású, ami azt jelenti, hogy segíthetnek a zsírsejtek feloldásában és azok lebontásában. Egyes kezelések tartalmazhatnak enzimeket vagy kémiai vegyületeket, amelyek felgyorsítják a zsírsejtek lebontását, míg mások lipolitikus hatású gyógyszereket alkalmaznak.


JELENTKEZZ ITT A TANFOLYAMRA!