Frakcionált multi mikrotűs RF kezelés

Személyre szabott bőrfiatalítás a leginnovatívabbrádiófrekvenciás technológiával.
Kiváló választás nem csak bőrfeszesítésre, hanem bőrfiatalításra is.
Látványos és tartós eredmények fájdalommentesen,
műtét nélkül az arc, a nyak és a dekoltázs területén.


Aktuális Kedvezményeink


Miért jó a MIMCHE arckezelés?

A MIMCHE arckezelés innovatív, hatékony és biztonságos módszer a bőrfiatalításra. Műtét nélküli, rádiófrekvenciás, az arc eredeti formáját teljes mértékben megőrző kezelésről van szó. 

Nagy előnye, hogy a bőr saját öngyógyító folyamatainak stimulálására épít. Alkalmas a ráncok csökkentésére, aknés hegek elsimítására, sőt a pórusok összehúzására is. A teljes arc, a nyak és dekoltázs, valamint a szemkörnyék területe is kezelhető.

A kezelés hatására:

 • Bőre látványosan üdébbé, feszesebbé válik
 • A bőrkép sokkal egységesebb, fiatalosabb lesz
 • Csökkennek a finomabb ráncok
 • A tágabb pórusok összehúzódnak
 • Nagyszerű választás megelőzésre is

A MIMCHE arckezelés a bőrfiatalító módszerek három hatását ötvözi:

 • Kollagén indukciós terápia - A bőr mélyebb rétegeiben stimulálja az új kollagén és elasztin rostok termelődését.
 • Sebgyógyulási folyamat - Felgyorsítja a bőr épen maradt területeiből kiindulva a tűszúrások mikrosérüléseinek természetes sebgyógyulási folyamatát. Ennek köszönhetően a bőr sokkal rugalmasabb és ránctalanabb lesz.
 • Fényterápia - A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőrtónust és a bőrtextúrát. A kék LED fény a javítja az aknés bőr állapotát.

Mi is a MIMCHE arckezelés lényege?

A hagyományos rádiófrekvenciás kezeléssel szemben a frakcionális rádiófrekvenciás kezelés a bőrben képzett hőhatás mellett, a bőrfelszínén apró sérüléseket okoz. Így nem csak bőrfeszesítésre alkalmas, hanem bőrfiatalításra is, hiszen a bőr egységesebb színű és tónusú lesz.

A készülék bipoláris rádiófrekvenciás energiát közvetít a bőrbe, úgy hogy apró mikrosérülések képződnek a bőrben az elektródák alatt, míg közöttük ép felületek maradnak.

Az ép területektől elinduló sebgyógyulási folyamat gyors és látványos eredményeket mutat. Az újra képződött bőr egyenletesebb felszínű és tónusú, több kollagént és elasztint tartalmaz, és feszesebb látványt nyújt.


Hogyan történik a MIMCHE arckezelés?

A kezelést klinikánkon egy szakorvosi vizsgálat előzi meg, melyen a bőrgyógyász tájékoztatja a pácienst a kezeléssel elérhető eredményről és minden fontos tudnivalóról.

A kezelési folyamat első lépése a mikrodermabrázió (bőrcsiszolás). Ennek célja, hogy eltávolítsuk a bőr legfelső elhalt hámrétegét, fokozva ezzel a kezelés hatékonyságát. Az érzéstelenítő krémnek köszönhetően minimális fájdalomra vagy kellemetlenségre sem kell számítania az eljárás alatt. Asszisztensünk a MIMCE kezelés során egy 36 aranybevonatú mikrotűs kezelőfejjel halad végig az arc teljes területén, mely bipoláris rádiófrekvenciás energiát közvetít a bőrbe.

Két típus közül választjuk ki a problémának és a bőrtípusnak megfelelő kezelőfejet. A kezelőfej működését, a kezelés mélységét, a kezelési frekvenciát a beállított paramétereknek megfelelően automatikus rendszer szabályozza, így a MIMCE arckezelés nagyon pontos és biztonságos. A kezelés során a hő pontosan a bőr meghatározott mélységébe, a meghatározott helyre jut.

A speciális, szigetelt tű az RF energiát nem a tű egész felületén, hanem csak a szigeteletlen végén adja le, így az energiát a bőr mélyebb rétegeihez tudjuk eljuttatni, elősegítve ezzel a hatékony kollagén indukciós terápiát.

A kezelés hatására egy olyan mélyről jövő sejmegújítás kezdődik a kollagén és elasztin rostok újra termelődésével, mely a bőrt életre kelti. Tulajdonképpen ettől lesz egyenletes tónusú és tömör az arcbőrünk. A folyamat végén még egy speciális ampullát is felviszünk a bőrre, mely kötőszövet erősítő, valamint hatékony öregedésgátló tulajdonságú.

Hány kezelés ajánlott?

A kívánt eredmény eléréséhez 3-4 kezelés szükséges 3-4 hetente ismételve.

Mire számíthatunk a kezelés után?

Kezelés után a kezelt bőr kicsit feszülhet, húzódhat, kipirosodhat, de ez a pirosság pár óra alatt elmúlik.


Fontos tudni a MIMCHE arckezelésről

 • Kezelés nem jár fájdalommal.
 • Nincs felépülési idő, a kezelés után enyhe bőrpír jelentkezhet, mely néhány óra alatt elmúlik.
 • Nem kerül idegen anyag a szervezetbe, nincs mellékhatás.
 • Kezelés után azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységéhez.
 • Kiválóan kombinálható más esztétikai kezelésekkel.
 • A hőhatás azonnali kollagén zsugorodást okoz a bőrben, ami a kezelés után azonnal látható, rugalmasabb tömörebb bőrképet eredményez és új kollagén termelődést indukál.
 • Végleges hatását 4-6 hónap alatt fejti ki, ami akár évekig is eltarhat.
 • Szabályozza a faggyútermelődést, ami jelentősen javítja az aknés bőr állapotát.
 • A kívánt eredmény eléréséhez 3-4 kezelés szükséges 3-4 hetente ismételve.
 • Mivel a rádiófrekvencia nem nyelődik el a bőr pigment-tartalmában, a kezelés hatékonyan és biztonságosan lehet alkalmazni sötétebb bőrön vagy nyáron is.

A MIMCHE készülék orvosi CE minősítéssel rendelkezik.