Cellulit- Nyirokmasszázs

Jelentkezz be online Angélához 60 perces cellulit masszázsra.

A nyirokmasszázs olyan speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást; rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, így hozzájárul a sejtek és a szövetek regenerálódásához, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását.

A manuális nyirokmasszázs a nyirokdranázs szóból ered melynek megalkotója Dr. Emil Vodder. A drenázs szó jelentése: folyadékelvezetés, víztelenítés.
A nyirokmasszázs ma már tudományosan is elismert eljárás. A nyirokrendszer a szövetekben termelődő nyiroknak a szállítására, részben pedig a fehérvérsejtek termelésére szolgál.

A nyirokkeringés feladata a vérpályán belüli és kívüli folyamat közötti egyensúly megtartása. Ha ez felborul a sejt közötti folyadék túlsúlyban lesz, ödéma pangás keletkezik. A nyirokmasszázs alkalmazásakor a kötőszövetekben felgyülemlet folyadék a nyirokrendszeren keresztül távozik,ezzel egyidejüleg a test minden része felfrissül és "méregtelenítésbe" kezd.Ide írhatsz...