Balance Complete

A Balance Complete ™ szuperélelmiszer alapú étkezési helyettesítő, amely erőteljes tápláló energiát szolgáltat. A Ningxia wolfberry por, a barna rizskorpa, az árpafű, az extra szűz kókuszdióolaj, az aloe vera, a fahéjpor és a prémium tejsavófehérje-keverék előnyeit kínálva a Balance Complete rostokban gazdag, magas fehérjetartalmú és tartalmazza a jó zsírokat, a táplálkozási szempontból dinamikus étkezéshez szükséges enzimek, vitaminok és ásványi anyagok. A Balance Complete tartalmazza a Young Living saját V-Fiber ™ keverékét is, amely adagonként csodálatos 11 gramm rostot tartalmaz, felszívja a méreganyagokat, és kielégíti az étvágyat, miközben egyensúlyba hozza a test alapvető követelményeit.

Allergiatanácsadás - kukoricát, tejterméket, glutént és szóját tartalmaz.

Hogyan kell használni

Adjon két gombóc Balance Complete-t 8-10 uncia hideg vízhez vagy a választott tejhez. Rázzuk, keverjük vagy turmixoljuk simára. A hozzáadott íz érdekében adjon hozzá gyümölcsöt vagy illóolajokat. A Young Living ötnapos tápanyagtisztítása során cserélje ki három napi étkezését a Balance Complete-re, és kövesse az ajánlott ütemtervet. A napi egészségmegőrzés érdekében cserélje ki a legkevésbé tápláló ételt a Balance Complete-re. Testsúlycsökkentő programok esetén cseréljen két napi étkezést Balance Complete-re.

Allergiatanácsadás - kukoricát, tejterméket, glutént és szóját tartalmaz.

Hozzávalók

V-Fiber szabadalmazott keverék (Ningxia farkasporpor, barna rizskorpa, inulin, vörösfenyő poliszacharid, guargumi, konjac, xantángumi és nátrium-alginát); tápanyag-sűrű élelmiszerek (ultra-bioaktív új-zélandi tejsavófehérje, árpafű és aloe vera); Saját enzim-komplex (laktáz, lipáz, bromelain, papain és amiláz); és teljesen természetes, alacsony glikémiás aromák (természetes vanília, xilit, fruktóz).

30,490 Ft