Cool Azul 15ml

A Cool Azul ™ egy saját illóolajkeverék, amelyet D. Gary Young készített. A Dorado Azul könnyű aromája és a Plectranthus Oregano meleg illata (mindkettő Young Living exkluzív olaj), valamint a borsmenta, a Wintergreen, a Sage, a Copaiba, a Blue Cypress, az Elemi és más olajok helyileg hűsítő élményt teremtenek, amely a felvétel eredményeként jön létre. borsmenta illóolaj.

Hűvös érzés és aromás élmény érdekében alkalmazza ezt a keveréket helyileg. A Cool Azul ideális a fizikai tevékenységek előtt, alatt és után. Csatlakoztasson egy AromaGlide ™ hengerrögzítőt az üveghez, és csomagolja be a tornazsákjába, erszényébe vagy hátizsákjába a gyors és egyszerű menet közbeni alkalmazás érdekében. Bármi legyen is az edzés vagy a fitnesz szintje, a Cool Azul mindenki számára kényelmes és könnyű, beleértve a fizikai, sport és masszázs terapeutákat egyaránt.

Elsődleges előnyök: A Cool Azul élénkítő, mégis pihentető aromával rendelkezik. Puhává és hidratáltá teszi a bőrt, miközben támogatja a testgyakorlás utáni helyreállítást.

45,750 Ft