Drakula Terapią Haj kezelés 3 alkalom

MI IS A DRAKULA TERÁPIA?

A Drakula kezelés saját vér kerül felhasználásra, ami trombocitákban, fibrinben és leukocytákban is gazdag, viszont véralvadásgátlót nem tartalmazó vérkészítmény. Segítségével javítható a bőr állapota, minimalizálhatóak a hegek és fokozható a bőr saját kollagén- és hialuronsav termelése a hosszantartó feszesség eléréséért.

MIKOR INDOKOLT A DRAKULA KEZELÉS?

Bizonyos kóros fejbőr állapotának a javítására is alkalmazható, a hajhagymák stimulálásával pedig új hajszálak növekedéséhez és a régiek egészséges működéséhez járul hozzá.

FELKÉSZÜLÉS A BEAVATKOZÁSRA

Ha az eredmény megfelelő, további előkészületet nem igényel a beavatkozás. Javasoljuk, hogy ne dohányozzon, a beavatkozás előtt fogyasszon könnyű ételeket, ügyeljen a megfelelő folyadékbevitelre, amelyek befolyásolják a vér alvadását.

MI TÖRTÉNIK A BEAVATKOZÁS ALATT?

A saját vénából levett vért – véralvadásgátló hozzáadása nélkül - egy speciális centrifuga segítségével alkotóelemeire bontjuk, és kivonjuk belőle a felesleges anyagokat. Az alacsony intenzitású centrifugálás növeli a vérben a leukocyták számát, ami tovább növeli a növekedési faktorok számát, így a fibrin alvadék hatékonyságát. Az alaposan megtisztított arcbőrt egy kikevert érzéstelenítő krémmel helyileg érzéstelenítjük, majd szakember vékony tűvel, dermapennel bejuttatja az érintett területekre. A kezelés – a vérvétellel és a vérkészítmény előállításával együtt – körülbelül 1-2 órát vesz igénybe.

MILYEN EREDMÉNYEKET VÁRHAT A BEAVATKOZÁSTÓL?

A DRAKULA kezelés eredményeképpen az arcbőr rugalmassá és üdévé válik, a szarkalábak mélysége is látványosan csökkenthető. A kezelést kúraszerűen érdemes elvégezni, fél éven belül 3-4 alkalommal a maximális hatás elérésének érdekében. Az eredmény egyéni eltéréseket mutathat a saját plazma minőségétől és a kollagén indukció mennyiségétől függően. A szem alatti karikák eltüntetésére is alkalmas a kezelés. Hajszerkezet javításra , hajtömeg növelésre alkalmas.

MIKOR ELLENJAVALLT A PRF KEZELÉS?

Lázas betegség, fertőzés, gyulladt arcbőr, immunológiai gondok és véralvadás problémák esetében a DRAKULA kezelés nem végezhető el, ahogy várandósság és szoptatás idején sem.

GYÓGYULÁS, UTÓKEZELÉS

A DRAKULA kezelés után alapvetően egy-két napig óvintézkedések betartása javasolt. Mivel nem kerül semmilyen mesterséges eredetű vagy allergén anyag a bőrbe, legfeljebb enyhe bőrpír, duzzanat, a tűszúrások helyén apró véraláfutások keletkezhetnek, de ezek nagyon gyorsan, pár nap alatt elmúlnak. Ez idő alatt a fénytől és fizikai behatásoktól védeni kell az arcot, esetenként a kezelt terület hűtése is szükséges lehet.

120 000 Ft