HYDRACURE HYALURONIC FORCE Mélyhidratáló szérum hyaluronsavval

Újdonság

HYDRACURE HYALURONIC FORCE DEEP HYDRATATION SERUM

Mélyhidratáló szérum 3 féle molekulasúlyú hialuronsavat tartalmazó, intenzív mélyhidratáló szérum nőknek és férfiaknak. Intenzív mélyhidratáló szérum, mely hatékonyan és hosszantartóan hidratálja mindhárom bőrréteget. Hatására a bőr struktúrájában hidratálttá válik, a bőrvörösség, irritáltság tünetei csökkennek. A bőr teltebbé, ránctalanabbá válik, tónusa javul.

Nagy, közepes, és kis molekula súlyú hialuronsav, koncentráltságának köszönhetően azonnal hidratálja a bőr felső rétegét, folyamatos használata helyreállítja a bőr természetes hidratáltságát, javítja a bőrrétegek struktúráját és kohézióját, hölgyek és urak számára is tökéletes, parfümmentes, áttetsző, vizes textúra, mely könnyed masszírozás hatására azonnal felszívódik.

Használja reggel és este. Tisztítsa meg az arcát.Vigyen fel néhány csepp szérumot az arc-, a nyak- és a dekoltázs bőrfelületére, majd masszírozza be, amíg teljesen fel nem szívódik. Ezt követően tegye fel és masszírozza be a szokásos arcápoló krémet. Jól kombinálható az összes Germaine De Capuccini arcápoló krémekkel.

Kifejezetten ajánljuk bőrtípusnak megfelelően a száraz, érzékeny, dehidratált bőrre. Heges, sérült, égett bőrre ahol már megjelentek a dehidratáltság jelei. Férfiaknak, a könnyű és gyorsan felszívódó textúra miatt. Borotválkozás után is alkalmazható.

17 600 Ft 18 890 Ft