YOUR VITAMIN IMMUNITY DRINK – IMMUNERŐSÍTŐ ITAL

IMMUNITY DRINK (vegán)

ÖSSZETEVŐK:

  • Ginseng (Panax Ca Meyer) 1250 mg **
  • Szibériai ginzeng (Eleuthero) 750 mg **
  • Gyömbérpor-kivonat 600 mg **
  • C-vitamin (aszkorbinsav) 80 mg 100%
  • B12-vitamin (cianokobalamin) 250 µg 10000%

Többszörösen szűrt, tisztított víz, szacharóz, gingszeng kivonat (panax gingszeng gyökér), szibériai gingszeng kivonat (eleuthero gyökér), gyömbér por kivonat, aszkorbinsav, vízmentes koffein, savasságszabályozó (citromsav), természetes aromák, frissesség megőrző (kálium-szorbát, nátrium-benzonát) édesítőszer (nátrium-ciklamát, nátrium-szacharin), cianokobalamin, édesítőszer (szteviol-glikozidok). 100% természetes aroma és íz.

GMO mentes, búzamentes, gluténmentes, szójamentes, tojásmentes, tejmentes és mogyoró származékot nem tartalmaz.

Terhesség, szoptatás vagy különböző betegségek alatti fogyasztása előtt konzultáljon kezelőorvosával. Ha bármilyen mellékhatás jelentkezik, hagyja abba a felhasználást.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Magas koffeintartalom 100 mg / 15 ml. Édesítőszert tartalmaz.

AZ ÖSSZETÉTELRŐL RÉSZLETESEBBEN

Szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus) növényt tartalmaz , ami Szibériában és Kína egyes részein és Koreában honos. Gyakran "Oroszország titkos növényének" is hívják mivel orosz sportolók és űrhajósok is használták.

A szibériai ginzengben nem találhatóak ginzenoidok, mint a koreai ginzengben, fő hatóanyagai az eleutherozidok, melyből 10 félét is tartalmaz.

Továbbá ázsia gingzenget is tartalmaz. A ginzeng gyökeret évszázadok óta használják a Távol-Keleten. Az ázsiai ginzeng (Panax ginseng) az Araliaceae család tagja, mely magában foglalja még az amerikai ginzenget (Panax quinquefolius) és az eleutheronak nevezett szibériai ginzenget (Eleutherococcus senticosus). Már több mint 400 éve termesztik. A növény értékes hatóanyagokat tartalmaz, melyek a következők: szaponinok, olajok, fitoszterol, szénhidrát, aminosav, vitaminok és peptidek. A sokoldalú ginzeng egyre inkább elismert gyógynövény. A hatásért felelős vegyületek, a ginzenozidok a stressz által okozott tüneteket szüntetik meg, és növelik a szellemi, fizikai teljesítőképességet. A ginzeng alkalmazható a munkateljesítmény fokozására, a koncentráló képesség növelésére, betegség utáni lábadozásokban, fáradtság, kimerültség esetén. Egyéb összetevők a panaxanok, melyek a vércukorszintet csökkentik, és a poliszacharidok, melyek immunerősítő hatásúak. Egyes tanulmányok szerint a ginzeng egyes frakciói antioxidáns hatással rendelkeznek, és jelentős szerepet játszhatnak az érelmeszesedés, a máj és a szembetegségek kialakulásának megelőzésében. A szakértők egyértelműen elismerik a ginzeng általános szervezeterősítő hatását. A ginzeng olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek serkentik a vírusok és baktériumok elpusztítása hivatott speciális immunsejtek termelődését.

Továbbá gyömbér gyökeret is tartalmaz, ami az egyik legnagyszerűbb gyógyító hatású fűszernövény. A gyömbérben található hatóanyagoknak köszönhetően ez a gyógynövény nagyszerű hányingerellenes, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, köhögéscsillapító, valamint mikrobaellenes hatásokkal is bír. Jelentősebb mennyiségben tartalmaz A-, C-, E- és B-vitaminokat, magnéziumot, foszfort, káliumot, vasat és cinket.

Természetes gyömbér íz.

12 900 Ft