KidScents® MightyZyme

Hagyja, hogy kicsik aktívak maradjanak a KidScents MightyZyme rágótablettáinkkal. Ideális 6 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, napi egy háromszor egy tabletta étkezés előtt. A 3-6 éves korosztály számára rágjon felét - egy tablettát, amelyet szükség esetén pürébe vagy joghurtba zúzva. Sárgarépa gyökérport és egy kis borsmentát tartalmaz, valamint vegyes bogyóízzel az ízletes kezelésért.

Hogyan kell használni

A KidScents MightyZyme vegyes bogyós íze édes és ízletes élményt nyújt a 6 éves vagy annál idősebb gyermekek számára. Tálaljon egy rágótablettát naponta háromszor étkezés előtt. 3-6 éves korosztálynak tálalja a felét - egy tablettát, szükség esetén püré vagy joghurt formájában. Kényelmes, vízzáró edénybe csomagolva a frissesség biztosítása érdekében, hűtést nem igényel.

Hozzávalók

Édesítő [szorbit], Dextrátok [Dextrose, Oligoszacharidok], Szín [Kalcium-karbonát], Kötőanyag [Mikrokristályos cellulóz], Vegyes bogyós aroma, Lipáz, Lucerna (Medicago sativa) levélpor, Csomósodásgátló szerek [Magnézium-sztearát, Szilícium-dioxid] , Zsírsav [sztearinsav], almalépor, amiláz, proteáz 4.5, ananász kivonat, sárgarépa (Daucus carota sativa) gyökérpor, peptidáz, fitáz, proteáz 6.0, proteáz 3.0, borsmenta (Mentha piperita) * légi részek illóolajpor Édesítőszer [Steviol-glikozidok], Celluláz.

* 100% tiszta illóolaj.

Legjobb a vég és a tétel száma előtt: Lásd az üveg alját

23,990 Ft