Lime 15ml

Újdonság

Ébredjen csodálatosan ezzel a friss és fiatalító aromával. Adja meg az alapsamponját ezzel a vibráló olajjal, ragyogást adva, hagyva, hogy  egészségesnek és gazdagon feltöltöttnek tűnjenek. Előfordulhat, hogy ezt a ragyogó olajat hozzáadja szépség rituáléjához, hogy támogassa a fiatalos, fényes és tónusú arcszínt. A gyümölcs héjából desztillálva, a Citrus aurantifolia fákból vett mészeket zöld és éretlen állapotban szedik. Adjon néhány cseppet az arclemosóba a nap végén, hogy finoman távolítsa el az elhalt hámsejteket, hogy finomítsa a bőrt és helyreállítsa az elveszett ragyogást. Citrusos és felemelő aroma. A hajat fényesen és tápláltan tartja. Csökkenti a ráncokat, a világos tónusú bőrért.


Használata:
 Belégzés: Tegye sokkal fényesebbé a napját! Helyezze a Lime-et a sporttáskájába a motiváció gyors fellendüléséhez. Szépség: Adjon samponjába egy cseppet e ragyogást és táplálékot adva a hajnak. Fürdés: Hagyja, hogy gondjai elolvadjanak, meleg fürdőt futtassanak, 6-8 cseppet adva egy engedékeny kezeléshez.

Masszázs: néhány csepp 10 ml Young Living V-6® fokozott növényi olaj komplexbe, egy élénkítő masszázshoz, különösen edzés után.
Parfüm: Felemeljen és energizáljon azzal, hogy reggel egy cseppet tesz az impulzuspontokra.

7,590 Ft