YOUR VITAMIN NŐI MULTIVITAMIN

NŐI MULTIVITAMIN - MULTIVITAMIN NŐKNEK - LENDÜLET ÉS VITALITÁS EGÉSZ NAP

A folyékony multivitamin nőknek 147 alkotóelemmel: Vitaminok + ásványi anyagok + aminosavak + zöldség, gyümölcs és más gyógynövény kivonatok keveréke - 500ml

A kifejezetten nőknek összeállított folyékony komplex immunerősítő multivitamin, minden nő számára ajánlott, életkortól függetlenül.

100% -ban természetes, természetes ízekkel és színekkel, vegyszermentes termék, nem tartalmaz glutént és nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőket. A narancs színe és finom aromája egyaránt 100% -ban természetes.

A narancssárga szín szintén természetes, és a kompozíció béta-karotinjának köszönhető. Koncentrált gyümölcslevek keverékét tartalmazza; narancs, alma, mandarin, guajava, papaya, lime, mangó, ananász és szőlő.Stevia kivonattal és gyümölcsökből kivont fruktózzal édesítik, és az aromákat a természetes narancs- és eperkivonat adja.

4 fő alkotóelemből áll:13 koncentrált esszenciális vitamint , 86 ásványi anyagot és ásványi nyomelemet , 22 aminosavat (hidrolizált kollagénből kivonva) és 20-féle zöldség- gyümölcs- és egyéb gyógynövénykivonatot tartalmaz.

Naponta 15 ml-t fogyassz el belőle! Egy üveg 500 ml-es és 33 napig elegendő.

Ezt az adagot nem kell megemelned, mert a termék napi adagja teljes körűen lefedi a napi szükséges vitamin, ásványi anyag, aminósav bevitelt.

Az adagolópoharat a csomagolás tartalmazza.

A Women folyékony multivitamint minden nő, életkorától függetlenül használhatja és különösen azoknak ajánlottak, akik:

Gyakran fáradtságra vagy szédülésre panaszkodnak

Egy nagyon stresszes időszakon mennek át

Nincs elég energiájuk

Sportolnak, vagy nagyon aktívak a nap folyamán

Az ételből nem tudják ellátni szervezetüket az összes szükséges tápanyaggal

Nem fogyasztanak semmilyen más vitamint vagy ásványi komplexet

Nem fogyasztanak elegendő zöldséget vagy gyümölcsöt

MIND A 13 VITAMINT tartalmazza, amelyek nélkülözhetetlenek a nők számára:

Vitamin Koncentráció Napi adag (15ml)

A-vitamin 800 μg 100%C-vitamin 500 mg 625%D3-vitamin 15 μg 300%E-vitamin 12 mg 100%B1-vitamin 30 mg 2700%B2-vitamin 30 mg 2148%B3-vitamin 30 mg 187%B6-vitamin 20 mg 1428%Folsav 400 μg 200%B12-vitamin 100 μg 4000%Biotin 400 μg 800%B5-vitamin 30 mg 500%K-vitamin 75 μg 100%

14 ESZENCIÁLIS ÁSVÁNYI ANYAGOT és 72 KÜLÖNBÖZŐ ÁSVÁNYI NYOMELEMET TARTALMAZ

Ásványi anyagok - Koncentráció - Napi adag

Kálcium - 45 mg - 5,5%Magnézium - 13,4 mg - 4%Cink - 7 mg - 70%Szelén - 55 μg - 100%Réz - 1000 μg - 100%Mangán - 2 mg - 100Króm-pikolinát - 200 μg - 500%Kálium - 107 mg - 5%Jód - 75 μg - 50%Kolin - 12,5 mg **Inozitol - 25 mg **Paba - 6 mg **Lutein - 10 mg **Zeaxantin - 2,5 mg **72 egyéb nyomelem - 25 mg **

22 AMINOSAVAT tartalmaz, 1500 mg-os napi adagban:L-aszparaginsav; L-glutaminsav; L-alanin; L-arginin; L-karnitin; L cisztein; L-fenil-alanin; L-glicin; L -glutamin; L -hidroxilizin; L -prolin; L-hisztidin; L -izoleucin; L-lizin; L-leucin; L metionin; L-prolin; L-szerin; L-taurin; L-tirozin; L-taurin; L-valin

20 ZÖLDSÉG, GYÜMÖLCS ÉS EGYÉB GYÓGYNÖVÉNY KIVONAT KEVERÉKÉT TARTALMAZZA:Zöldség, gyümölcs és egyéb gyógynövény kivonat - 75 mgPanax ginzeng - 56 mgLecitin (por) - 1 mgSpirulina (por) - 1 mgQ10 koenzim - 1 mgGinkgo Biloba (por) - 1 mgZöld tea (por) - 1 mgBrokkoli (por) - 1 mgLikopin (por) - 1 mgAloe vera (por) - 1 mgAlfafa (por) - 1 mgCékla (por) - 1 mgÁfonya (por) - 1 mgGoji bogyó (por) - 1 mgMálna (por) - 1 mgCseresznye (por) - 1 mgÁfonya (por) - 1 mgAcai (por) - 1 mgGránátalma (por) - 1 mgCitrus-bioflavonoidok - 1 mgSzőlőmag (por) - 1 mg

A VITAMINOK SZEREPE

A vitaminok összetett vegyi anyagok, amelyek alapvető szerepet játszanak az emberi test normál működésében, és amelyek (néhány kivételtől eltekintve) nem képesek szintetizálódni. A vitaminok a legtöbb természetes eredetű élelmiszerben megtalálhatók, és nélkülözhetetlenek a testünk növekedéséhez, életképességének fenntartásához és általános jólétéhez. Ugyanakkor elősegíti az emberi test mechanizmusainak megfelelő működését, és szorosan kapcsolódnak más tápanyagokhoz, például ásványi anyagokhoz, zsírokhoz, szénhidrátokhoz, vízhez.Nagy fontosságú, hogy naponta biztosítsuk a testünknek a 13 alapvető vitamint, hogy kielégítsük a napi funkciók igényeit. Ez a termék azért készült, hogy ezeket az alapvető vitaminokat minden nap kellemes formában nyújtsa.

AZ ÁSVÁNYI ANYAGOK ÉS NYOMELEMEK SZEREPE

Az ásványi anyagok olyan tápanyagok, amelyek szükségesek a test megfelelő működéséhez. Az ásványi anyagok a test szinte minden sejtjében megtalálhatók, és ezek részt vesznek az általános homeosztázis és a test normális működésének fenntartásában.

Az ásványi anyagok szerepe:

Támogatják a csontszerkezet növekedését

Fenntartják az elektrolit egyensúlyt

Biztosítják a sejtek oxigénellátását

Kiküszöbölik a glükózt a vérből, és a zsírokat, szénhidrátokat és fehérjéket energiává átalakítják

Hozzájárulnak a jó testi és szellemi fejlődéshez

Fenntartják az izmok, az idegek és a csontok egészségét és működését

Enzimeket termelnek, amelyek szerepet játszanak a fehérjék és zsírok metabolizmusában

Biztosítják a szövetek felépülését, az izmok összehúzódásainak és idegi reakcióinak kiváltását, valamint a vér koagulációját.

Ásványi hiány: A táplálkozási hiány befolyásolhatja egy vagy több testfunkció működését. Például a kálcium- és foszforhiány problémás lehet a csontok, a köröm és a haj szerkezete szempontjából, és az alacsony fehérjetartalom az izmokat érinti és az energia szintjét a testben.

AZ AMINOSAVAK SZEREPE

Testünknek sok ezer fehérjére van szüksége a folyamatos működéshez.

Az aminosavak néhány alapvető funkciója:

A test szöveteinek, sejtjeinek és izmainak nagy részét képviselik

Támogatják a szövetek és a sejtek fejlődését és gyógyulását

Javítják a vérkeringést

Enzimeket termelnek az optimális emésztés érdekében

Hozzájárulnak az energiaellátáshoz

Aminosav hiány: Az aminosavak elengedhetetlenek az optimális egészséghez. Akár egy aminosav hiánya bizonyos betegségekhez vezethet. A termékben lévő aminosav-komplexeket a magas minőségű hidrolizált kollagénből vonják ki.


12 900 Ft