Profhilo Kezelés 2 ml

Üde, Bársonyos Bőr

A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hyaluronsav alapú töltőanyag. Segít a bőr rugalmasságának, feszességének, teltségének visszaállításában. Mélyen hidratálja és feltölti a bőrt, alkalmas az öregedő bőr szöveteinek "remodellizációjára".

Miben segíthet a Profhilo kezelés?

Ha szeretné, hogy bőre rugalmasabb, teltebb, hidratáltabb legyen
Ha bőre fáradt, fakó, tompa, szárazabb
Ha zavarják a megjelenő ráncok, az öregedés jelei

Leggyakoribb alkalmazási területek:

az arc, a nyak a dekoltázs és a kézfej

Mitől más a Profhilo kezelés?

A Profhilo egy egyedülálló bőrszerkezet átalakító kezelés. Rendkívül magas hyaluronsav koncentrációjának köszönhetően az injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben. Pár szúrási ponttal az egész arcot lehet kezelni. A Profhilo esetében az alacsony és magas molakulatömegű hyaluront egy adagban injektálják a bőr alá, ezáltal mélyebben hidratál és lassabban, de hosszabb ideig fejti ki hatását.

A különbség már a kezelés után látható, de a végleges eredmény két hónap alatt alakul ki. A Profhilo nem csupán egy töltőanyag, stimulálja a bőrt az új kollagén- és elasztinsejtek termelésére, a finom és mélyebb ráncok megjelenését jelentősen javítja és feszesíti, lifting hatást ad. Bőre hidratáltabb, feszesebb és rugalmasabb lesz.

Hogyan működik a Profhilo kezelés?

A bio-esztétikai pontokra történő hatóanyag-bevitel, során az arcon oldalanként öt-öt meghatározott pontban egyenletesen történik a Profhilo beinjektálása.

Más hyaluronsavak betöltése esetén az eredmények általában egy helyen lokalizálódnak, mert a hyaluron gél azon a területen marad, ahová beadták. A Profhilo hyaluronsav azonban más. Beadása után egyenletesen eloszlik a bőrön, így a hatások az egész arcon láthatók, így sokkal egyenletesebb eredményt kap.

Meddig tart a hatás?

A Profhilo töltőanyag 28 nap alatt szívódik fel, ez idő alatt történik meg a 4 fajta kollagén és az elasztin stimulálása a hyaluron lassú felszabadulása miatt.

Az anyag lebomlási ideje egyénenként változó. Általában a Profhilo töltőanyagok körülbelül 6-12 hónapig tartanak, bár az optimális eredmények 3 és 18 hónap között változhatnak.

Hány kezelés szükséges?

Az optimális eredmény elérése érdekében legalább két kezelés elvégzése ajánlott (4-6 hét különbséggel). Fenntartó kezelés 6-12 havonta ajánlott.

Mennyire biztonságos?

Nagy tisztasága és adalékanyagok mentessége miatt a Profhilonak a legalacsonyabb a mellékhatási rátája, így a hagyományos töltőanyagokkal szemben sokkal biztonságosabb


Arcon: 1 -1 ml javasolt egy kezelésnél

60 000 Ft