Super C Tablets

A Super C tökéletes módja a nap kezdésének! Ezek a napi egy tabletták lökhárító C-vitamint tartalmaznak. A normál anyagcserét támogató mangánszint is magas.

Hogyan kell használni:

A karbantartáshoz naponta 1 tablettát kell bevenni. A legjobb, ha étkezés előtt szedjük. Tartsa távol gyermekektől. Ha terhes, szoptat, gyógyszert szed vagy egészségi állapota van, a használata előtt forduljon egészségügyi szakemberhez. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Hozzávalók:

 C-vitamin (aszkorbinsavként), dikalcium-foszfát, sztearinsav, sűrítőszer: cellulóz, citrusfélék bioflavonoidjai, módosított cellulózgumi, csomósodásgátló szer: kálium-klorid, rutin, magnézium-sztearát, Cayenne (capsicumannuum) gyümölcs, kötőanyag: kalcium-karbonát, Cink-glükonát, narancs (Citrus sinensis) * héjolaj, mangán-szulfát, mandarin (Citrus recticulata) * kéregolaj, grapefruit (Citrus paradisi) * héjolaj, citrom (Citrus limon) * héjolaj, citromfű (Cymbopogon flexuosus) * levélolaj * 100% tiszta illóolaj

17,990 Ft