Super Vitamin D

Kinek nincs szüksége szuper napsütésre?

A D-vitamin ajánlott napi értékének 500% -át tartalmazó szuper D-vitamin biztosítja a szükséges támogatást, de természetes eredetű és növényi eredetű forrásokból, oldódó tablettában, ellentétben a látottakkal.

A Young Living növényi eredetű szuper D-vitamin vegánbarát és teljesen szintetikus.

A D-vitaminunk természetesen fenntartható zuzmóból származik, amely növény Észak-Amerikában, Skandináviában és Ázsiában őshonos, és történelmileg használják az európai hagyományos orvoslásban.

Finom, vegyes bogyóízű tablettában oldható Super D-vitamin szuper D-vitamin-forrás, amely hozzájárul a csontok normál működéséhez és a normális izomműködéshez.

 

Hogyan kell használni

Utasítások: Naponta 1 tablettát vegyen étkezés közben. Helyezze a szájba és hagyja 5-10 másodpercig oldódni, majd rágja meg.

TÁROLÁS: Hűvös, sötét helyen tárolandó.

VIGYÁZAT: Gyermekektől elzárva tartandó. Ha terhes, szoptat, gyógyszert szed vagy egészségügyi állapota van, a használat előtt forduljon egészségügyi szakemberhez. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet, ezért a kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként kell fogyasztani. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A túlzott fogyasztás hashajtót okozhat.

 

Hozzávalók:

Mannit (búzamentes), Nátrium-karboxi-metil-keményítő, Citromos balzsam (Melissa officinalis) levélkivonat, D3-vitamin (Kolekalciferol), Vegyes bogyóíz, Sav: Citromsav, Hidroxi-propil-cellulóz, Édesítőszer: Steviol-glikozidok, Magnézium-sztearát (Növényi forrás), Melissa (Melissa officinalis) * levélolaj, mész (Citrus aurantifolia) * héja olaj

* 100% tiszta illóolaj

17,990 Ft