TIMEXPERT SRNS EYES Detoxikáló szemkörnyék ápoló

Újdonság

Timexpert SRNS Illuminating Detox Formula Puffines And bags Under The Eyes

Támogatja a melatonin képződését. A melatonin a test különböző pontjain megtalálható, különös tekintettel a bőrben. A melatonin a bőrszövetben a sejtekhez szállítódik és itt nyugtatólag hat, hosszabítja a pihenési "alvási fázist". A bőrszövet pihentebb. Méregtelenít, revitalizál, frissít, eltűnteti a fáradtság jeleit a szemkontúr környékéről. A sejtszintű fáradtság ellen hat.

Nyugodt szemkontúr körüli terület (táskák és ödémák nélkül) Fáradstágűző hatás: Albizia julibrissin / Selyemfa kivonatot tartalmaz. Selyemfa kivonat: a fáradtság jelei ellen hat, kifejtve a glikolizáció folyamatát. Megerősíti a sejtek méregtelenítő folyamatait, fenntartja a sejtek életképességét. Megerősíti a sejtek energiatermelődésének folyamatát. Fenntartja a mikrokeringési rendszer integritását. Helyreállítja a melatonin keletkezésének egyensúlyi folyamatait a fibroblasztokban. Koffein: fokozza a mikro cirkulációt, zsíroldó, folyadék eltávolító hatása ismert. Selyemfa kivonat + koffein együttes hatására a szemkontúr környéke nyugtatott, ödéma mentes.

Látható bőrvilágosító, halványító hatás. Optimális korrektor. Korrigálja a, halványítja az árnyékos területet az alsó szemhéj alatt keletkező ödémáknál. A halványító hatás maximális erővel működik.

Élénkíti a mimikai ráncokat, azonnali és látható bőrfeszesítő hatása van. Cink-Glycine Komplex + RC-Advanced intenzíven megnöveli a bőr stressztűrő képességét. Nagy molekula súlyú hialuron sav. Megvédi a bőrszövetet a vízveszteségtől, a külső környezeti ártalmaktól. Feltölti a bőrt nedvességgel. Ráncfeltöltő hatása van.

Látható eredmények elképesztő rövid időn belül!

A szemkontúr körüli terület megfiatalodik, a bőr kivilágosodik. Friss, nyílt és nyugodt tekintet. Láthatóan csökken az ödémák és táskák mérete a szemkontúr környékén. Világos és egységes szemkontúr. Hidratált és védett terület.

Teljes körű bőrfiatalítás a szemkontúr körül. Paraben-mentes. Bőrgyógyászok és optamológusok tesztelték. Parfüm és egyéb illatanyag mentes. Különösen a reggeli szemkontúr ápolásra ajánljuk. Azonnal revitalizálja a szemkontúr környékét. Elűzi a fáradtság jeleit, mint az ödémákat, táskákat. Serkenti a vér-és a nyirokkeringést, köszönhetően a masszázs hatásának Halványítja a kékes-szürke bőrszínt.

Használata egyszerű: speciális fém fejű applikátor van a tubus végén. Ergonómiailag tökéletes a szemkontúrhoz és frissítő hatású. Végezzen finom, óvatos masszázst a kezelőfejjel a szemkontúr vonalán, így hatékonyabb a készítmény eloszlása.


19 800 Ft 20 780 Ft