TIMEXPERT SRNS INTENSIVE RECOVERY COMFORT CREAM Regeneráló éjszakai krém érett bőrre

Újdonság

Timexpert SRNS High Recovery Night Comfort Cream

Egy különleges, sejtszinten regeneráló termékcsalád tagja. A szinergikus hatásokat erősítő, sejtszinten ható, regeneráló készítmény a legmodernebb hatóanyagokat tartalmazza, melyek hatékonyan védik a bőrt a napi oxidatív stressztől és rendkívül intenzíven segíti a sejtek természetes regenerálódási, megújulási folyamatait.

Hatékonyan erősíti meg az érett bőrt, regenerálja és megnöveli a bőr ellenálló képességét.

A száraz, extrém száraz, kiszáradásra hajlamos bőr, fokozottan igénybe vett bőr (intenzív ráncok, petyhüdt, megereszkedett bőr) intenzív regenerálásához ajánljuk. A Timexpert SRNS krém a fáradt, érett bőr külső környezeti stresszel szembeni természetes ellenálló képességét erősíti és növeli. A kozmetológia-kémiai Nobel díjjal kitűntetett Cink-Glycin komplex erősíti a bőr önvédelmi, regeneráló képességét.

A regeneráló krém igazi energiát ad a bőrének, hatóanyagai A, B, C, D, E vitaminok, az RC Advance komplex biostimuláló hatásával serkenti a sejtek működését, növeli energiájukat, így a bőrszövet megújul, tömörödik. A hialuron sav, mint vízmegkötő mágnes növeli a bőr hidratáltságát, tömöríti a bőrszövetet, a ráncok kisimulnak.

Miután megtisztította arcát este, használja a szükséges mennyiségű krémet, finom mozdulatokkal masszírozza arcbőrébe valamint a nyak és dekoltázs területre is. 

25 900 Ft 25 900 Ft