TIMEXPERT SRNS INTENSIVE RECOVERY CREAM Regeneráló nappali krém érett bőrre

Újdonság

Timexpert SRNS Intensive Recovery Cream

Egy különleges, sejtszinten regeneráló termékcsalád tagja. A szinergikus hatásokat erősítő, sejtszinten ható, regeneráló készítmény a legmodernebb hatóanyagokat tartalmazza, melyek hatékonyan védik a bőrt a napi oxidatív stressztől és rendkívül intenzíven segíti a sejtek természetes regenerálódási, megújulási folyamatait.

A krém Cink-Glycine tartalmának köszönhetően javul a bőr külső környezeti agresszorokkal szembeni természetes ellenálló képessége.

A krém használatát követően a bőr feszesebb, rugalmasabb tónusosabb lesz. A Timexpert SRNS krém a fáradt, érett bőr külső környezeti stresszel szembeni természetes ellenálló képességét erősíti és növeli.

A kozmetológia-kémiai Nobel díjjal kitüntetett Cink-Glycin komplex erősíti a bőr önvédelmi, regeneráló képességét. A regeneráló krém hatóanyagai A, B, C, D, E vitaminok, az RC Advance komplex biostimuláló hatásával serkenti a sejtek működését, növeli energiájukat, így a bőrszövet megújul, tömörödik. A hialuron sav, mint vízmegkötő mágnes növeli a bőr hidratáltságát, tömöríti a bőrszövetet, a ráncok kisimulnak.

Használja, miután megtisztította arcbőrét, a kréből a szükséges mennyiséget vigye fel arcára majd finom mozdulatokkal masszírozza bőrébe. Nyak és dekoltázs területen is használható így optikailag nem csak arcbőre, hanem az alatta lévő bőrfelületek is megfiatalodnak.

Száraz, kiszáradásra hajlamos bőr ápolására valamint érett bőr ápolására ajánljuk.

25 900 Ft 27 200 Ft