TIMEXPERT SRNS Repair Night Progress Szérum

Újdonság

Új anti-aging szérum, egy innovatív hatóanyag összetevővel-megnyolcszorozza a bőr abszorpciós képességét. Aktiválja a bőr nappali védő-es az éjszakai regeneráló funkcióját. 

Erős koncentrátumú szérum: 22 aktív összetevővel.

Timexpert SRNS Repair Night Progress Facial Serum

FIATALABB ARCBŐR RÖVIDEBB IDŐN BELÜL!

Az Új Repair Night Progress Booster szérum egy csúcstechnológiájú innovatív magas hatóanyag tartalmú szérum, mely látványos hatását azonnal tapasztalhatja arcbőrén!

Új Repair Night Progress Booster Maszk egy sejtszinten regeneráló maszk. A szinergikus hatásokat erősítő, sejtszinten ható, regeneráló készítmény a legmodernebb hatóanyagokat tartalmazza, melyek hatékonyan védik a bőrt a napi oxidatív stressztől és rendkívül intenzíven segíti a sejtek természetes regenerálódási, megújulási folyamatait.

Az új innovatív hatóanyaga a Glyco 8-Power bio molekulája megnyolcszorozza a bőr abszorpciós képességét így ennek köszönhetően a szérum kozmetikai drónként mélyebre hatol a bőrbe a bőr felszínétől. Napközben aktiválja a bőr önmegújító tulajdonságát míg éjszaka amikor alszik, aktiválódik a sejtregeneráció.

7 NAP ALATT LÁTHATÓ EREDMÉNYEK.

MAGAS KONCENTRÁTUM: 22 AKTÍV HATÓANYAG

Forradalmian új Cink-Glycine hatóanyag komplexet tartalmaz, mely növeli a bőr külső agressziókkal szembeni ellenálló képességét. A tiszta kollagén, a hialuron sav, multivitaminok, a 7 féle növényi kivonat gyorsítja a bőr regenerálódását. A szérum feszesíti, ránctalanítja és fiatalítja a bőrt. A Timexpert SRNS szérum, elixír hatalmas mennyiségű hatóanyag koncentrátum. A fáradt, érett bőr külső környezeti stresszel szembeni természetes ellenálló-és önvédelmi képességét erősíti és növeli. A regeneráló szérum hatóanyagai A, B, C, D, E vitaminok, az RC Advance komplex biostimuláló hatásával serkenti a sejtek működését, növeli energiájukat, így a bőrszövet megújul, tömörödik. A hialuron sav, mint vízmegkötő mágnes növeli a bőr hidratáltságát, tömöríti a bőrszövetet, a ráncok kisimulnak.

Használata egyszerű, tisztítsa meg az arcát majd helyezze fel a maszkot az arcára. 20-30 perc hatóidő után távolítsa el a maszkot. Bőre felfrissül, kisimult lesz. Szükség szerint használhatja szoksásos Timexpert SRNS intenzív arckrémjét vagy Timexpert SRNS NIGHT arckrémet. Éjszakai használatra javasoljuk, de ha nappal használja arcbőre úgy felfrissül mintha kozmetikusnál járt volna. A kívánt tartós hatás elérése érdekében kezeléseket heti 1 vagy 2 alkalommal érdemes elvégezni.

IG Iluguru nemzetközi szakmai díjnyertes szérum. Beauty Awards 2020 díjnyertes arcápoló szérum.


37 900 Ft 42 900 Ft