Zsírfagyasztó Testkezelés 1 alkalom

Hol alkalmazzuk a cryolipolizist és miért?

A cryolipolizis vagyis a zsírfagyasztás azokon a testterületeken alkalmazható, ahol felesleges és számunkra zavaró zsírpárnák alakultak ki. Sokszor a legszigorúbb diéta vagy edzés ellenére is ott vannak a has, a felkar, a comb belső vagy hátsó területén, akár a melltartó vonal alatt a kidudorodó zsírpárnák, melyek miatt nem érezzük komfortosan magunkat. Ezeknek a területeknek a kezelésére tökéletes megoldás a cryolipolizis, vagyis a célzott zsírfagyasztás, ami szike nélkül eltünteti a felesleges zsírt.

Ez a non-invazív technológia a zsír precíz és ellenőrzött hűtését teszi lehetővé a bőrön keresztül. Tanulmányok szerint a zsírsejtek összetételüktől függően tartósan -18 és -5 °C közötti közvetlen hőmérséklet hatására megsemmisülnek, a felszíni zsír mennyisége ilyen módon akár 80%-kal is csökkenthető 15 -30 nap alatt.

Mit lehet tudni a csúcstechnológiás gépünkről és milyen újdonságot kínál?

A Cryoshape 2.0 a zsírsejtek fagyasztásán alapuló cryo technológia csúcsát képviseli, ezért választottuk pácienseink számára.

Az ShapezoneTECH, a világ vezető kozmetikai berendezés gyártója a korábbi modell továbbfejlesztését a felhasználó szakemberek és a vendégek igényei szerint végezte.

Így az új Cryoshape 2.0 készülékben a maximalizált eredményesség, a kezelőfejek - és ezáltal az egy időben kezelhető területek - számának növekedésével, valamint a kezelési időtartam jelentős csökkenésével párosul.

1 alkalom Zsírfagyasztó testkezelés időtartama 45 perc. 


Választható területek: 

-Has

-Csípő

-Comb

-Fenék

-Kar 


Ez a kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható! Ez a csomagajánlat nem vesz részt a duplát ér a pénzed kedvezmény kampányban. 

40 000 Ft 100 000 Ft