Picoprotech Laser

Példátlan innováció a tetoválás eltávolításában és a bőrfiatalításban.

A picoprotech esztétikai pikoszekundumos rövidségű lézerfényt kibocsátó technológia a hegek, tetoválások, pigmentfoltok megszüntetésében.

Lenyűgöző eredmények, gyógyulási idő nélkül.

A Picoprotech lézer a legújabb új generációs technológia esztétikai használatra. Ezermilliárd másodperces és erőteljes lézerenergián keresztül őrli meg a pigmentet a bőrszövetben, hogy elérje a tetoválás teljes eltávolítását és a pigmentet minden bőrszínínben.A speciális frakcionált lencsén keresztül a Picoprotech lézer a lézer energiáját gyengéd nyomásra tudja alakítani, hogy új kollagént hozzon létre a sejtek összenyomásával és a természetes sejt aktiválásával anélkül, hogy a bőrt megégetné vagy károsítaná.

A kezelés biztonságosabb és kevésbé fájdalmas. A kezelés alatt nincs érzéstelenítés. Nincs gyulladás!

A tetoválás eltávolításához általában 6-8 kezelésre van szükség a hagyományos Q: kapcsoló lézerrel. A Picoprotech lézerrel csak 3-4 kezelésre van szükség a teljes eltávolításhoz.

Javaslatok, kezelési lehetőségek:

  • testtetoválás, 
  • szemöldök tetoválás és ajak vonal tetoválás,      epidermisz és a derma réteg pigmentje 
  • szeplők, öregségi foltok,  napsütés okozta  pigment foltok
  • akne hegek eltávolítása és a véredények tisztítás


Az általunk forgalmazott picoprotech laser rendkivüli hatékonysága a széles spektrumu Lézer hullámhosszban rejlik, mely 532nm-1064nm között skálán müködikNettó Ár: 7.579.000 Ft + ÁFA 

Egyösszegű vásárlás esetén 20 % kedvezményt biztosítunk vásárlóink részére . 

 Részlet fizetés esetén DLL lizingpartnerünk áll vásárlóink rendelkezésére,ahol 0% befizetéssel,72 hónapos futamidővel is van lehetőség vásárlásra.

email : shapezonetech@gmail.com 

Telefonszám : 0670/421 09 00