PICOPROTECH LÉZERES KEZELÉS

PICOPROTECH LÉZERES KEZELÉS MINDEN BŐRPROBLÉMÁDRA A TÖKÉLETES MEGOLDÁS


Példátlan innováció a tetoválás eltávolításában és a bőrfiatalításban.

A PICOPROTECH esztétikai pikoszekundumos rövidségű lézerfényt kibocsátó technológia a hegek, tetoválások, pigmentfoltok megszüntetésében.

Lenyűgöző eredmények, gyógyulási idő nélkül.

A PICOPROTECH lézer a legújabb új generációs technológia esztétikai használatra. Ezermilliárd másodperces és erőteljes lézerenergián keresztül őrli meg a pigmentet a bőrszövetben, hogy elérje a tetoválás teljes eltávolítását és a pigmentet minden bőrszínínben.A speciális frakcionált lencsén keresztül a PICOPROTECH lézer a lézer energiáját gyengéd nyomásra tudja alakítani, hogy új kollagént hozzon létre a sejtek összenyomásával és a természetes sejt aktiválásával anélkül, hogy a bőrt megégetné vagy károsítaná.

A kezelés biztonságosabb és kevésbé fájdalmas. A kezelés alatt nincs érzéstelenítés. Nincs gyulladás!

A tetoválás eltávolításához általában 6-8 kezelésre van szükség a hagyományos Q: kapcsoló lézerrel. A Picoprotech lézerrel csak 3-4 kezelésre van szükség a teljes eltávolításhoz.

Javaslatok, kezelési lehetőségek:

  • testtetoválás,
  • szemöldök tetoválás és ajak vonal tetoválás, epidermisz és a derma réteg pigmentje
  • szeplők, öregségi foltok, napsütés okozta pigment foltok
  • akne hegek eltávolítása és a véredények tisztítás
  • hegkezelés
  • stria kezelés

Az általunk kifejlesztett PICOPROTECH laser rendkivüli hatékonysága a széles spektrumu Lézer hullámhosszban rejlik, mely 532nm-1064nm között skálán müködik.Speciális lézer esztétika mely a bőr legapróbb részleteiben hoz minőségi változást.