Powershape Arc-Testkezelés

A PowerShape 2 világszerte hatalmas sikernek örvend. A szuperhatékony gép a vákuum erejével kombinálja a multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciát, illetve a lipolézer technológiát.

A kezelések során mindig arra a testrészre fókuszálunk, amelyet formálni akarunk: legyen szó tokáról, hasról, felkarról, hátról, fenékről vagy combokról.

A PowerShape 2 zsírbontás közben felgyorsítja a vérkeringést, csökkenti a narancsbőrt, fiatalítja a bőrt. Az érett arcbőrt feszessé, fiatalabbá varázsolja.

Hogyan működik?

A PowerShape2 integrált alakformáló és arcfiatalító rendszer a rádiófrekvenciát, a soft-lasert és a vákuum szívóhatását kombinálja kezelőfejeiben a kiváló kezelési eredmények elérése érdekében.

A kombinált kezelőfejekben a rádiófrekvencia hőenergiája felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát, ezáltal nagymértékű zsírbontást és méretcsökkentést eredményez.

Arckezelés során az RF hőenergiája elősegíti a kollagén rekonstrukciót, azaz a bőr megfiatalodását. A kezelőfejekbe épített 660 nm hullámhosszú soft lézer a zsírsejtek sejthártyájának átjárhatóbbá tételével gyorsítja a zsírsejtek elfolyósításának folyamatát, ezzel is megkönnyítve a zsírbontást, és elősegítve a zsírsejtek méretének csökkentését. Egyúttal a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére. Az RF és a lézer hatékonyságát fokozza a vákuum szívóhatása, ami felgyorsítja a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést, kiegyenesíti a bőrfelszínt, csökkenti a zsírdepókat, komplikációk nélkül javítja a bőr általános állapotát és a cellulitot ezáltal feszesebb körvonalakat eredményez. Arckezelésnél a vákuum optimális arc nyirokmasszázst biztosít.

Kezelhető területek: felkar, has, csipő, fenék, comb, hát, arc, toka

Az eredményt imádni fogod!

PRÓBÁLD KI MÉG MA A POWERSHAPET2 ÉS TAPASZTALD MEG TE IS A MODERN ALAKFORMÁLÁS LEGEGYSZERŰBB MÓDJÁT. A KEZELÉST BÁRMEKKORA SÚLYFELESLEGGEL IGÉNYBE LEHET VENNI - NEKED CSAK FEKÜDNÖD KELL, A TÖBBI A MI DOLGUNK. BUDAPESTI ALAKFORMÁLÓSZALOUNK LESZ A NAGY ÁTALAKULÁSOD HELYSZÍNE.

Powershape2 testkezelés

1 alkalom

 18.500 Ft

5 alkalom 

59.990 Ft

10 alkalom 

99.990 Ft

20 alkalom 

179.990 Ft

Powershape2 Arckezelés

1 alkalom

ár: 24.500 Ft

Az árak forintban értendők és az ÁFÁ- tartalmazzák!

INFRA BOX

Vedd igénybe a korlátlanság élményét.   A csomag tartalma korlátlan infraslimx edzés. Egy edzés időtartama 50 perc.  30 napig érvényes a csomag.  Az edzéshez hozz magaddal váltóruhát, törölközőt és edzőcipőt. 

45 000 Ft

SILVER BOX

A SHAPEZONE Endless SILVER Box tartalma: Korlátlan EMS/ Elektromágneses stimuláció ( időtartama : 30 perc ,ajánlott kezelés számok : napi maximum 1 óra ,  maximum 5-6 alkalom/ hét ) Korlátlan Powershape vagy Veshape Alakformálás ( időtartama : 40 perc , ajánlott kezelések száma 1-2 alkalom/ hét )  Mind összesen csak 149.990 Ft/ hó A SHAPEZONE ENDLESS csomagok korlátlan alkalmakat tartalmazz a felsorolt szolgáltatásokra, amelyek egy hónapig korlátlanul tudtok igénybe venni a 1039 Budapest Mátyás király út 8. illetve a 1037 Budapest Szépvölgyi út 39. szám alatti szalonjainkban. Így tudod kombinálni a szolgáltatásokat illetve kezeléseket. A Shapezone fenntartja a jogot arra, hogy a csomagok tartalmát /árát módosíthatja. 

149 990 Ft

GOLD BOX

A SHAPEZONE Endless GOLD Box tartalma: Korlátlan Infrabicikli edzések ( időtartama : 40 perc , ajánlott maximum edzés számok : 3-4 alkalom/ hét ) Korlátlan EMS/ Elektromágneses stimuláció ( időtartama : 30 perc ,ajánlott kezelés számok : napi maximum 1 óra , maximum 5-6 alkalom/ hét ) Korlátlan Powershape vagy Veshape Alakformálás ( időtartama : 40 perc , ajánlott kezelések száma 1-2 alkalom/ hét ) Korlátlan Zsírfagyasztás 8 ajánlott kezelések száma : egyénre szabott , azonban egy kezelést 5-6 hetente lehet megismételni. Kezelések időtartama : 30-60 perc )  Korlátlan Frissítő nyirok masszázs. ( Időtartama : 30 perc)  Korlátlan Hifu vagy Mimche Orvosesztétikai Arcfiatalító kezelés  Hifu Arcfiatalító kezelés 6-12 havonta ismételhető, kezelés időtartama : 60-90 perc  Mimche Arcfiatalító kezelés 6-8 hetente ismételhető , kezelés időtartama : 60 perc . Mind összesen csak 229.990 Ft/ hó A SHAPEZONE ENDLESS csomagok korlátlan alkalmakat tartalmazz a felsorolt szolgáltatásokra, amelyek egy hónapig korlátlanul tudtok igénybe venni a 1039 Budapest Mátyás király út 8. illetve a 1037 Budapest Szépvölgyi út 39. szám alatti szalonjainkban. Így tudod kombinálni a szolgáltatásokat illetve kezeléseket. A Shapezone fenntartja a jogot arra, hogy a csomagok tartalmát / árát módosíthatja.

229 990 Ft

    LESD MEG ÁTALAKULÁSAINKAT