Bogoly Bianca

Tulajdonos 

Régi álmom volt az, hogy egyszer saját esztétikai központ létrehozása, ahol teljeskörűen tudunk mindenkinek segíteni, legyen szó fogyásról, egészségmegőrzésről vagy megfiatalodásról.  A célom egy olyan központ, ahol a Nők minden támogatást megkapnak ahhoz, hogy tökéletessé formálják magukat. A Shapezone azonban nem csak erre ad lehetőséget. Anyaként és vállalkozóként pontosan tudom, hogy nem egyszerű összeegyeztetni a szépítkezést a családdal és munkával, mindig fontos a pontos időbeosztás illetve mint elfoglalt személy az idő fontos érték. Így a Shapezone esztétikai központban kiemelt figyelmet szentelünk a pontos időbeosztásra, hogy ne kelljen várakoznia az ide érkező személyeknek. Mind ezek mellett olyan kezeléseket és szolgáltatások elérhetőek központunkban, amelyek az orvos esztétikában igazoltan a leghatékonyabb eljárással működnek. Saját fejlesztésű orvos esztétikai kezelőgépeink pedig maximális hatékonysággal biztosítják vendégeinknek a biztos hatást. Így rövidebb időn belül gyorsabb eredmények érhetőek el a Shapezoneban. A mai rohanó világban pedig, mivel az idő pénz, a Shapezoneban pedig nincs várakozás és kezeléseink hatékonysága miatt előbb érhetőek el az eredmények, így a Shapezone esztétikai központba járó vendégeink nem csak lelki testi feltöltődéssel gazdagodnak, hanem időt és pénzt spórolnak. 


"Senki nem oszto­gatja ingyen a pénzét - mindenki vígan osztogatja idejét, életét; semmit nem pocsé­kolunk úgy, mint ezeket, holott ilyesmiben lenne hasznos-dicséretes dolog a fukarság."

Michel de Montaigne 


 

SHIRIN NAGRALE

Shirin Indiai Orvosesztétikai központok vezető esztétikusa.

Több mint 10 éves tapasztalattal , a legújabb nemzetközi esztétikai kezelések terén.

Shirin eddigi pályafutás során ,több ezer elégedett pácienst tudhat maga mögött, Hollywoodtól a szupermodelleken át a politikusok sportolók ,illetve vállalati vezetőkig bezárólag.

Szenvedélyesen szereti a munkáját, elkötelezetten az a törekvése, hogy az embereket magabiztossá tegye a saját bőrükben.

Maximális tapasztalata illetve gyakorlata van abban ,hogy minden esztétikai problémát nagy gonddal kezeljen.

Szakterülete:

 • Öregedésgátlás
 • Bőrfiatalítás,
 • Arc- és testkontúrozás,
 • Bőrfeszesítés,
 • Pattanásos aknés hegek eltávolítása,
 • Lézeres szőrtelenítés,
 • Bőr pigmentáció kezelése
 • Anti aging töltőanyagok
 • Arcformázás fonal emelés
 • Őssejtterápia
 • Hifu Frakcionált nagy intenzitású ultrahang,
 • Mezoterápia,
 • Lezeres arckezelés (carbon peel. CO2 laser)
 • Rádiófrekvenciás kezelések
 • LED arckezelések
 • Kémiai hámlasztás,
 • Tetoválás eltávolítás stb.

Shirin tanulmányait a Skin Care Undisclosed Key Klinikán végezte.

Mielőtt csatlakozott volna a Shapezone-hoz, a The Ageless Clinic-kel (Mumbai legnépszerűbb esztétikai klinikáján illetve, Beauty Clinics), a The Cosmetic Surgery Institute-val (India híres kozmetikai sebésze), a Sakhiya Skin Clinic-vel (India egyik vezető kozmetikai bőrgyógyászati és lézeres szőrtelenítő központja) mellett dolgozott.

Shirin is India's leading celebrity Medical Aesthetician. She brings 10 plus years of experience with the latest international aesthetic treatments.


Shirin has touched the lives of thousands of people from Hollywood to supermodels to Politicians to Sportsman to Corporate leaders to thousands of happy, glowing faces across all ages, with her commitment to bringing the very essence of skin care.


She is passionate about her work, and her ethos is to make people confident in their own skin. She has the experience to take great care of all your skin requirements like Anti-Ageing, Skin Rejuvenation, face and body contouring, Skin Tightening, Acne Treatment, Acne Scar Removal, Laser Hair Reduction, Pigmentation, Fillers, Thread lift, Stem Cell Therapy, HIFU Fractionated high-intensity ultrasound, Mesotherapy, Radiofrequency, advance LED Facials, Chemical Peeling, Tattoo Removal, Pre-Bridal, hair care, cosmetic treatment, Etc.
Shirin will share the secret of Skin Care Undisclosed Key of celebrity look.


Prior to joining Shapezone, she was working with The Ageless Clinic (Mumbai's top celebrity Beauty Clinics), The Cosmetic Surgery Institute (India's celebrity Cosmetic surgeon), Sakhiya Skin Clinic (One of the leading cosmetic dermatology and laser hair removal center in India).
She has ITI degree in Hair and Skin care in 2004.