Bogoly Bianca

Tulajdonos 

Régi álmom volt az, hogy egyszer saját alakformáló szalont nyissak - egy olyan helyet, ahol a Nők minden támogatást megkapnak ahhoz, hogy tökéletessé formálják magukat. A Shape Zone azonban nem csak erre ad lehetőséget. Anyaként pontosan tudom, hogy nem egyszerű összeegyeztetni a szépítkezést a családdal. 

Ha a gyerek még kicsi, nem igazán tudjuk otthon hagyni, megkérni valakit arra, hogy vigyázzon szemünk fényére.


 

Győri Petra

Kozmetikus 
EMS ShapeBody kezelő
Végleges szőrtelenítő specialista

Az Erzsébet Királyné Szépészeti Szakgimnáziumban szereztem meg a kozmetikus bizonyítványomat, és azóta is nagyon szeretem a szakmámat. Nem csak fizikailag, de lelkileg is feltöltődésre van szüksége az embereknek, ezért törekszem a harmónia megteremtésére, nyugodt légkörre a kozmetikai kezelések közben.

Fontosnak tartom, hogy vendégeim elégedetten távozzanak tőlem és ennek érdekében mindent meg is teszek. 

Nagy Renáta

Powershape2 testkezelő
EMS ShapeBody kezelő 
Végleges szőrtelenítő specialista

 Sokáig gondolkoztam azon ,hogy mi az amit igazán szeretnék csinálni. Végül úgy hozta az élet hogy a szépségiparban helyezkedtem el és akkor tudatosult bennem ,hogy ez az amit szeretnék csinálni. Fontosnak tartom,hogy mi nők foglalkozzunk testünkkel, kívül belül egyaránt. Szeretem nyomon követni a vendégeimen akár a kisebb vagy nagyobb változásokat hiszen azért jönnek el hozzánk ,hogy elérjenek valamilyen célt. És ha ez sikerül akkor annak én is örülök! Legfőképp ha ebben én is sokat tudtam segíteni.


Antal Dóra 

EMS ShapeBody kezelő
Powershape2 testkezelő

Mindig is szerettem a szépséget. 

A ShapeZoneban pedig megtaláltam azt , ami mindig is hiányzott.Fontosnak tartom , hogy olyat képviseljek , ami valóban hasznos és valóban eredményes. 

A ShapeZoneban pedig minden gép és kezelés 100 %ban 

fedi a valóságot, így lelkesen tudom ajánlani , 

kinek mi a legfelelőbb kezelés 

Kovács Angéla

Masszőr
Powershape2 testkezelő

Évekkel ezelőtt szerettem bele a munkámba ami nem más mint a svédmasszázs. A későbbiekben az alakformáló masszázs fortélyait is elsajátítottam, mára már boldogan látom a jótékony hatásait a vendégeimen. Fontosnak tartom, hogy igazán hiteles legyek a szakmámban mind kívül mind belül. Sok pozitív visszajelzést kaptam és folyamatosan törekszem arra , hogy mindent a vendégek igényei szerint alakítsak. Kezeléseim során mindig elérjük a kívánt eredményeket, legyen szó feszesítésről, alakformálásról, vagy méregtelenítésről.