SHAPE KÓDEX

Kedves Vendégeink!

A Shape Zone szépségszalon zavartalan működéséhez és az esetleges félreértések elkerülése érdekében szükséges néhány alapvetően fontos és elengedhetetlen szabályt rögzíteni.

Bizonyára mindannyian szembesültünk már olyan helyzetekkel, amikor önhibánkon kívül elkéstünk egy találkozóról, vagy hirtelen le kellett mondanunk egy fontos eseményt. Bármikor és bárkivel előfordulhat, hogy a megbeszélt időpontra nem tud eljönni, ezért összefoglaljuk a szabályokat néhány pontban:

24 órán belüli lemondás esetén a foglalási díj nem jár vissza.

A Foglalási díj mértéke a választott szolgáltatás kezelésének értéke.

Első időpont foglalás csak foglalási díj megfizetésével történik. 

 

1. IDŐPONT EGYEZTETÉSE , BEJELENTKEZÉS

Szolgáltatásainkra személyesen, telefonon, SMS-ben, Viber üzenetben, vagy Facebook messengeren lehet bejelentkezni. Az online felületeken küldött üzenetekre a megadott nyitvatartási időben tudunk válaszolni. (H-SZ: 8:00-20:00 )

Időpont egyeztetés után ha nincs még bérleted hozzánk elkérjük email-címed , melyben minden adatot megadunk neked az előre utalással kapcsolatban , ahol átutalásoddal tudod foglalni időpontodat.

Félreértések elkerülése érdekében , aki nem rendelkezik bérlettel szalonunk felé , köteles időpontfoglalását előre kifizetni .

A telefonon történő megkeresésre nem minden esetben tudunk azonnal reagálni, de néhány órán belül garantáltan visszahívjuk önt .

2. KÉSÉS

Amennyiben nem sikerül időben érkezni a lefoglalt időpontra, kérlek, minden esetben jelezd nekünk !

Néhány perces késés az igényelt szolgáltatásra szánt időből vonódik le.

20-30 perces késés esetén a későbbi Vendégek időpontja miatt már előfordulhat, hogy nem tudunk elvállalni, mert egyrészt az a minőségi szolgáltatás rovására menne, másrészt tekintettel kell lennünk a pontosan érkező következő Vendégekre.

3. IDŐPONT LEMONDÁSA

Amennyiben közbejön valami és nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontra, minimum 24 órával előbb jelezd.

24 órán belüli lemondás esetén PÓTDÍJAT kénytelen vagyunk felszámolni, amely a választott szolgáltatás 50%-át jelenti. Ha bérletted van hozzánk akkor az-az alkalom levonásra kerül. A váratlan események miatt (baleset, hirtelen jött betegség) lemondott időpontra a pótdíj természetesen nem vonatkozik!

4. BETEGSÉG

Lázas állapot, fertőző betegségek, különböző bőrelváltozások (pl. herpesz) esetén az igénybe vett szolgáltatás időpontját el kell halasztani, egyeztessünk egy későbbi időpontot, amikor már gyógyult, egészséges állapotban tudsz eljönni hozzánk.