STRIA FRAKCIONÁLT LÉZERES KEZELÉS

Számolj fel végleg a striáiddal és vess véget a takargatásnak.


Egyedülálló lézeres kezelés a véglegesség jegyében ! 

Zavaró csíkok megjelenése a növekedés, hízás, fogyás, terhesség után...Nemcsak zavaróak, sokszor vöröses színűkkel rendkívül látványosan törik meg a bőrszínt és sajnos ha egyszer megjelentek a bőrödön, nem fognak eltűnni, hiába használsz speciális krémeket, radírokat.
A legtöbb nő eredménytelenül küzd a bőrfelszínhez képest besüppedt, lila vagy vöröses vonalszerű hegekkel, amelyek később habár fehérré fakulnak, továbbra is látványosak maradnak.
A köznyelvben terhességi csíkoknak is aposztrofált striák sokszor már a tinédzserkori növekedés közben kialakulnak. Ennek oka a bőr alatti kötőszövet nem elég gyors ütemű növekedése, akár fiatalkorban, terhesség alatt és után, vagy hízás és fogyás következtében.
Ez rengeteg frusztrációt és önértékelési problémát okozhat

A bőr szerkezetét és felszínének megújítására valamint a striák hatékony kezelésére több megoldás is elérhető a probléma milyenségétől függően!

A STRIA KEZELÉS MENETE

A konzultáció során esztétikaikonzulensnőd felméri a stria állapotát, színét, megvizsgálja, megállapítja bőrtípusod, illetve, hogy reálisak-e az elvárásaid a várható eredménnyel kapcsolatban. 

Szakképzett esztétikai specialista felméri a stria állapotát, színét, megvizsgálja, megállapítja bőrtípusod, illetve, hogy reálisak-e az elvárásaid a várható eredménnyel kapcsolatban. 

A személyre szabott kezelési terv garantálja a hatásos eredményt.


Stria kezelése: A lézeres kezelőfejjel hatékonyan kezelhetők a fehér striák, anélkül, hogy a környező szövetek sérülnének. A vöröses, lilás színű csíkok kezelésére  a bőrmegújító PicoProtech lézererrel történő kombinált kezelést javasoljuk, ahol a PicoProtech  kezelőfejjel történő kezelés csökkenti az elváltozás piros, lilás színt, míg a lézerrel történő kezelés megújítja a bőr szerkezetét a kezelés során.
A felszíni hámlasztás során a pontokba fókuszált lézer apró sebet ejt a bőr mélyebb rétegeiben, elpárologtatva a bőrből a mikroszkopikus méretű oszlopokat. A hőhatás fokozza a kollagén és az elasztikus rostok termelődését, a mikroszkopikus méretű sebeknek hála pedig beindul a gyógyulás, és új bőrfelszín képződik. A hámlasztást a MIMCHE  Hybrid frakcionált CO2 berendezéssel végezzük.
A kezelések szükség esetén kúraszerűen ismételhetőek.


A kezelés időtartama rövid, területtől függően, általában kevesebb, mint 20 perc, és már néhány alkalom után látványos eredményt érhetsz el.


A kezelést követően előfordulhat pirosság, ödéma, duzzanat jelentkezése , több órán át tartó fokozott hőérzet a kezelt területen A gyógyulási idő alatt viszkető érzés előfordulhat.


Amennyiben sor kerül a bőrfelszín hámlasztására, a mikropixelek helyein elbarnult, tűhegynyi pöttyök jelentkeznek, melyek egy pár nap múlva érdessé válnak, majd pár nap múlva fokozatosan lehámlanak. Minden kezeléscsomag esetén fontos a kezelést követő időszakban a bőrfelszín nyugtatása, hidratálása és fényvédelelme.GYORS EREDMÉNYEK

Már 3 kezelés után is látványosan halványulnak a striák.

GYORS KEZELÉSEK

Alkalmanként a kezelt terület nagyságától függően akár már 20 perc alatt is végezhetsz.

NINCS SZÜKSÉG UTÓGONDOZÁSRA

A kezelés során a hámréteg érintetlen marad, nincs szükség a beavatkozás utáni gyógyulási időszakra.

CSÚCSMINŐSÉG

A legmodernebb lézer technológia, a leghatékonyabb és leggyorsabb kezelés.


Az alábbi gomb megnyomásával 
máris foglalhat ingyenes konzultációra időpontot.


TEKINTSD MEG AKTUÁLIS KEDVEZMÉNYEINKET !