SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND

Számomra mindig is fontos volt az egészség, a fitt érzettség és a megjelenés. Amióta három gyermek édesanyjának mondhatom magam azóta ez csak fokozódott.Az évek folyamán kitapasztalhattam, hogy a női szervezet milyen hatásokra hogyan reagál és mi az amivel ellehet érni a kitűzött célt. Sokat tanultam, hogy az én tapasztalataimat kiegészítsem az egészséges életmód tanulmányaival.

Két éve sikerült megvalósítani az álmom, hogy megnyissak egy olyan szalont ahol minden területen segítséget tudjak nyújtani olyan nőknek akik fogyni vagy alakot formálni szeretnének.

Egy év alatt is már rengeteg nőnek sikerült elérni a célját a segítségemmel és bízom benne, hogy ez még csak a kezdet!Hiszem, hogy a legfontosabb, hogy önmagunknak tetszünk és hogy jól érezzük magunkat a saját testünkben!

Miért érdemes változtatni az életmódunkon?

A megelőzés nem jelent nagyobb költséget sem, csupán ésszerű átcsoportosítást. Aki az egészségesebb életmódot drágának tartja, nem gondolkodik hosszútávon. A helytelen életmód és a tápanyaghiány által előidézett hiánybetegségek vagy negatív gondolatok okozta pszichoszomatikus eredetű betegségek kezelése sokkal többe kerül. Bár az életmód áthangolása a mai élettempó mellett plusz teendőnek tűnhet, én mindig azt szoktam megkérdezni, mi a dominánsabb, az érzés, hogy milyen jó teleenni magunkat, vagy az a szomorúság, hogy nem érezzük jól magunkat a bőrünkben.

Mindannyian mások vagyunk, így nem csoda, hogy az élet számos más területéhez hasonlóan a fogyásra sincs biztos recept, csupán sokféle, egyénre szabott megoldás.
Mutatunk egy egyszerű számítást, melynek segítségével meghatározhatod napi kalóriaszükségletedet, ennek köszönhetően pedig összeállíthatod saját igényeid szerint azt a mintaétrendet, mely optimális, fokozatos, tartós és biztos fogyást eredményez. Számold ki kalóriaszükségletedet, kövesd a számodra legideálisabb étrendet, és dobj le hetente egy-másfél kilót! 

Árlista

Személyre szabott étrend

4 hetes

ár: 45 000 Ft

Az árak forintban értendők és az ÁFÁT tartalmazzák.