TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS

ÜSD KI A MÚLTAT

MIÉRT VÁLASZD A TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁST?

Elrontották a tetoválásodat?

 Már nem igazán illik hozzád, megváltoztál és nem tükrözi a gondolatiadat, személyiségedet? Máshogyan néz ki a bőröd, "megöregedett" a tetoválásod? 

Bár a tetoválás nagyszerű módja az önkifejezésnek, gyakori, hogy idősebb korunkban egy bizonyos tetoválással kapcsolatban valamilyen okból megváltozik a véleményünk. Sok esetben a fedőtetoválások nem bizonyulnak jó megoldásnak, hiszen nem takarják rendesen az eredeti művet, esetleg túl nagynak kellene lennie a takarásnak az eredeti tetováláshoz képest. Éppen ezért érdemes átgondolnod a lehetőségeidet! 

Az PICO PROTECH  saját fejlesztésű kapcsolt lézeres tetoválás eltávolító kezelés segítségével biztonságosan és hatékonyan távolíttathatod el megunt, elrontott tetoválásodat.


A lézer fénytechnológia "szétrobbantja" a bőr különböző mélységeiben lévő festékanyagokat. A kezelés némi hőérzettel, csipkedő hatással jár, de nem okoz égést, sérülést, csak diszkomfort érzettel jár, nem kimondottan fájdalmas. 

A Shapezone Esztétikai Egészségközpontban ügyelünk arra, hogy minél kényelmesebb kezeléseket biztosítsunk vendégeink számára.

 Kezelésed eredményét számtalan dolog befolyásolja, függ attól, hogy a tetoválásnak milyen a színe, a festékanyag mélysége, milyensége is. A fehér színpigmenteken kívül minden tetoválás maradéktalanul és hegmentesen eltávolítható, így nem kell ruhával takargatnod többé nem kívánatos tetoválásodat!
Elmondható, hogy a lézeres tetoválás eltávolítás kezelés a legkevésbé invazív eljárásnak minősül és vendégeink számára is a legkíméletesebb módszer. 

A PICO PROTECH  Nd:YAG lézeres kezelés eredményeit a kezelés utáni hónapokban észlelheted, az eredmény pedig végleges.

A TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS MENETE

  • A TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁSA egy konzultációval kezdődik, amelynek során szakemberünk kérdéseket tesz fel a páciens egészségügyi állapotával kapcsolatban és felméri a tetoválást. A pácienst részletesen tájékoztatja az eljárás menetéről.
  • A konzultációt követően a kezelést végző esztétikai szakember lefertőtleníti, majd szükség szerint érzésteleníti a kezelendő területet. Ezután 15-30 perc pihenő következik, ameddig hat az érzéstelenítő krém, majd megkezdődik maga a lézeres kezelés.

  • Esztétikai szakemberünk a PICO PROTECH  lézer kezelőfej segítségével szétrobbantja a bőr különböző rétegeiben lerakódott festékanyagot. A kezelés során az ügyfélnek mindvégig vakszemüveg használata kötelező.