Thieves 

                                           Mesterséges anyagtól MENTES mosószer 

Thieves kezdő szett

A Young Living büszke arra, hogy teljes körű otthoni és testápolási termékeket kínál a saját Thieves® illóolajkeverék kellemes, fűszeres aromájával! Ez a kezdőkészlet ideális azok számára, akik az otthoni káros vegyszereket erőteljes, természetes alternatívákkal szeretnék lecserélni. A készlet tartalma: 15 ml-es Thieves, Thieves AromaBright ™ fogkrém, Thieves Fresh Essence Plus szájvíz, 1 Thieves háztartási tisztító, 1 Thieves habzó kézszappan, 1 Thieves Spray, 1 Thieves víz nélküli kéztisztító, 1 Thieves folyadékony mososzer 1 Thieves szappan, 5 ml Stress Away ™, AromaGlide ™ görgős illesztés, Narancs + 5 ml 2 NingXia Red® Single (60 ml),

87 000 Ft

  Thieves fogászati ​​termékeink .

  Segítenek maximalizálni a szájhigiéniát Thieves fogászati ​​termékeink, mély tisztaságot biztosít az egészséges száj és a ragyogó mosoly érdekében. 

  Kezdje a Thieves AromaBright fogkrém vagy a Thieves Dentarome Ultra fogkrém használatával, és fokozza rutinját a Thieves AromaBright szájvízzel és a Thieves fogselyemmel. 


  Thieves  természetes tisztítószerek

   Forradalmasítsa otthona takarításának módját a Thieves tisztítószerek növényi alapú választékával.

   A Thieves Household Cleaner egy játékváltó! Koncentrált formulájával gumikesztyű nélkül is képes lesz eltávolítani a legkeményebb zsírt és szennyeződést, ráadásul egyedi palackokat is létrehozhat otthona különböző felületeihez! 

  Legyen  magabiztos azokban a termékekben, amelyeket Ön és családja mindennap használ - a Thieves folyadékmosogatásától a Thieves mosószappanjáig - soha nem tér vissza a takarításra Thieves termékek nélkül!


  Thieves  testápolási termékek .

  A Thieves habzó kézszappannal vagy a Thieves tisztító szappannal tartsa tisztán és jó illatúan a bőrét.

   Szeretné magával ragadni a Thieves erejét? Próbálja ki Thieves Vízmentes kéztisztítónkat, hogy útközben megoldást találjon a keze frissességére! 

  WEBSHOP VÁSÁRLÁS MENETE

  • Válaszd ki a számodra megfelelő termékeket .
  • Kattints a "Kosárba rakom " gomba
  • A kosár oldalra érkezve ellenőrizheted a kosarad tartalmát.
  • Ezen oldalon megadhatod kuponkódod , amennyiben rendelkezel vele.
  • Válaszd ki a megfelelő szállítási módot.
  • A pénztár oldalon adj meg minden számlázási adatod .
  • Válaszd ki a fizetési módot (közvetlen banki átutalás, Paypal , személyes átvétel.)
  • Ha kitöltöttél minden szükséges adatot , és kiválasztottad a fizetési módot, kattints a " Megrendelés elküldése " gombra.
  • Sikeres vásárlás esetén egy összesítő oldalra fogsz érkezni , ahol rendelésed részleteit ellenőrizheted . Sikertelen vásárlás esetén ellenőrizd emailed fiókját. Ha nem érkezett sikeres vásárlásról szóló email, akkor ismételd meg vásárlásod.
  • Miután megvetted termékedet ,a megadott email címedre kiküldjük a számládat amelyben mindent Banki adatot megtalálsz .
  • Utalás esetén csatolva küldjük a számládat , melyben megtalálod a szükséges adatokat az utaláshoz.
  • Ha bármilyen kérésed lenne , fordulj hozzánk bátran! Tel.: 06 70 904 73 86