Végleges Szőrtelenítés

A LÉZERES SZŐRTELENÍTŐ KEZELÉSRŐL

A lézeres szőrtelenítő kezelés az egyik legjobb módszer a nem kívánt szőrtelenítésre a testről. Ez az eljárás egyszerű, gyors és rendkívül hatékony. Nagy intenzitású fénysugarat használ, amely behatol a bőrbe, hogy megakadályozza a szőrtüszők növekedését.

A Shapezone az iparág egyik vezető lézeres szőrtelenítő klinikája Budapesten. Itt csak a legújabb technológiát, orvosi minőségű lézereket használjuk, ami rendkívül hatékony eredményeket jelent. Ezt az eljárást, valamint az általunk kínált összes többi sebészeti és nem sebészeti kezelést nagy tapasztalattal rendelkező és professzionális szakemberek felügyelete mellett végezzük, akik hisznek abban, hogy meg kell tenni a plusz mérföldet, hogy pácienseink elérjék a kívánt eredményt.

A ShapezoneTech Alex Maxim dióda lézeres szőrtelenítő platform egy új generációs, nagy teljesítményű dióda lézer, amely az orvostudomány legújabb fejlesztésein alapul.

A készülék lézerimpulzusokkal támadja meg a szőrtüsző pigmentjét - a melanint -, amelyek magas hőmérsékleten a szőrtüsző pusztulását okozzák anélkül, hogy károsítanák a bőrt. Professzionális dióda lézer lévén garantált a tartós szőrtelenítés, ellentétben az ipl szőrtelenítéssel, ami akár otthon is elvégezhető. A ShapezoneTech Alex Maxim az EU-ban készült, FDA tanúsítvánnyal rendelkezik.

Ezzel a berendezéssel minden bőrszín gyorsan, fájdalommentesen és maximális biztonsággal kezelhető az év bármely szakában

Miért ShapezoneTech ALEX DIODA LÉZER ?

Gyors és hatékony - akár négyszer gyorsabb, mint a konkurens eszközök.

Hatékony és biztonságos minden bőr- és hajszínen - fejlett technológiája lehetővé teszi minden bőrtípus kezelését, a legvilágosabbtól a legsötétebbig.

Fájdalommentes - a kezelőfej "Crystal freeze" technológiájának köszönhetően a kezelés fájdalommentes, bőre pedig végig védett marad.

Európai tervezés és gyártás - a legújabb lézertechnológia, egyenesen Spanyolországból.

FDA tanúsítás - az FDA a világ legszigorúbb tanúsítási rendszere.

A kezelések egész évben, nyáron is biztonságosan végezhetők.

A lézeres szőrtelenítés, valóban végleges?

A ShapezoneTech ALEX DIODA LÉZER  lézerimpulzusokkal támadja meg a szőrtüsző pigmentjét, amely magas hőmérsékleten a szőrtüsző pusztulását okozza anélkül, hogy károsítaná a bőrt. Így a ShapezoneTech ALEX DIODA LÉZER diódalézerrel hatékonyan kezelt szőr NEM nő, vagyis az eredmény tartós.

A végeredmény feltétele, hogy a vendég betartsa a szabályokat, feltárja egészségügyi problémáit, a kezelések során végig kövesse a szakember utasításait. Előfordulhat, hogy egy benőtt szőrszál miatt 2-3 évente emlékeztető kezelésre van szükség, de ez egyénfüggő.

A kezelés 95%-ban tartós, azonban olyan tényezők, mint a hormonális változások, új szőrnövekedést eredményezhetnek, ami további kezelést igényelhet.

Hány kezelés szükséges?

Ez a bőr típusától, a szőr minőségétől és mennyiségétől függ. Átlagosan 6-8 kezelés javasolt a testen és 8-10 az arcon. Egyszerre a testen lévő szőrszálak körülbelül 20-25%-a van növekedési fázisban. Ez az oka annak, hogy a kezelést meg kell ismételni, annak ellenére, hogy az akkor rendelkezésre álló szőrtüszők egyetlen kezelés során végleg elpusztulnak.

A kezelés fájdalmas?

Nem, az egyéni érzékenységtől függően bizonyos pontokon maximális bizsergő érzés jelentkezhet. A régebbi vagy gyengébb minőségű géppel végzett lézeres szőrtelenítés kifejezetten fájdalmas lehet. Ezzel szemben a ShapezoneTech ALEX DIODA LÉZER kezelőfejek hűtőrendszerrel vannak felszerelve: a jéghideg, 6℃-os kezelőfej csökkenti a lézersugárzás okozta hőmérsékletet a bőr felszínén a maximális kényelem és bőrvédelem érdekében. . Ennek köszönhetően a kezelés eredményes marad és nem jár fájdalommal.

Mikor nem alkalmazható a kezelés?

A ShapezoneTech ALEX DIODA LÉZER  szőrtelenítés nem alkalmazható terhesség és szoptatás alatt, gyulladt, égett bőrön, tetovált területeken (ezt fedik), fényérzékenységet okozó gyógyszeres kezelés során, herpes simplex vírus idején, cukorbetegség jelenlétében, keloid jelenlétében hegesedés, rosszindulatú daganatos folyamatok jelenlétében.

Vannak mellékhatásai a ShapezoneTech ALEX DIODA  lézeres kezelésnek?

A kezelés általában kényelmes, komplikációk ritkán fordulnak elő. Kis százelékban, előfordulhatnak pl.: átmeneti hiper- vagy hipopigmentáció megjelenése bizonyos területeken, égő érzés, amely általában átmeneti, bőrhegesedés, ödéma, bőrpír, átmeneti zúzódások és átmeneti bőrelszíneződések. Ezek a tünetek néhány óra, vagy egyes esetekben néhány nap múlva enyhülnek, és teljesen eltűnnek.

Van-e alsó korhatár a kezelésre?

Nem, de 18 éves kor alatt szülői beleegyezés szükséges. Lányoknál a hormonális változások miatt érdemes megvárni az 1 éves rendszeres menstruációs ciklust, mivel az befolyásolja a szőrnövekedést.

Kezeléseinket kombinálva 200.000 Ft feletti vásárlás esetén részletfizetést biztosítunk.