MI IS A YOUNG LIVING?

 
A Young Living kicsiben kezdődött 1993-ban, amikor Gary Young létrehozta első organikus gyógynövény-farmját és desztillációs eljárását. Gary addigra már felfedezte az illóolajok elképesztő erejét, de mivel az elérhető olajok minősége annyira ingadozó volt, nem tudta teljes mértékben kiaknázni a bennük rejlő lehetőségeket. Tudta, hogy a tiszta illóolajok látványos eredményt képesek produkálni, de rá kellett jönnie, hogy a piacon elérhető, vegyi úton módosított, netán hamisított olajok gyakran hatástalanok, sőt akár ártalmasak is.

A Young Living mindezt megváltoztatta. Gary egyre több farmot hozott létre szerte a világon, elkezdte termeszteni a levendulát, borsmentát, orvosi citromfűt, muskotályzsályát és sok más gyógynövényt. A tiszta illóolajok iránti egyre növekvő igény kielégítésére a Young Living megtervezte és megépítette a legnagyobb és legfejlettebb lepároló üzemet az illóolajok előállításához. A Young Living Therapeutic Grade (gyógyászati) normája őrzi a természetes illóolajok tisztaságát és erejét.

Mára a Young Living világszinten vezetővé vált az illóolajok és wellness-megoldások terén. Központja Amerikában, a Utah állambeli Lehiben található, de vannak irodái Ausztráliában, Európában, Kanadában, Japánban és Szingapúrban is, farmjai pedig a világ különböző tájain. A Young Living hű marad Gary Young eredeti látásához. Szilárdan elköteleztük magunkat az illóolajok tisztasága mellett, ezzel milliókat ösztönöztünk arra, hogy megtapasztalják, milyen ajándékokat nyújt a természet a testi-lelki harmónia terén, hogy Young Living forgalmazókként jólétben éljenek, és hogy felfedezzék az életre szóló átformálódás új lehetőségeit.

A független termékforgalmazók ellátogathatnak bármelyik Young Living farmra, és személyesen is meggyőződhetnek a Young Living gyógyászati normájáról és seed-to-seal (magtól a csomagolásig)eljárásáról.

Young Living termékek mem gyógyászati termékek.
A Young Living termékek wellnes terápiás célokat szolgálnak. 

Csatlakozz hozzánk !

Essential Rewards - Business

Kétféle képpen csatlakozzhatsz:

Kezdő készlettel 

Bármilyen termék vásárlásával

Csatlakozás esetén keress minket bátran e-mailen bianca.bogoly@gmail.com vagy telefonon 06709047386 szàmon. 


A kezdőkészletben a 12 legnépszerűbb illóolajat találod meg.


Az olajokat a Young Living válogatta össze nekünk, hogy külön-külön használhassuk a problémáinkra, vagy összekeverve, hogy támogassanak az élet szinte bármely területén.

Mik az illóolajok?

A növények eszenciái. Az illóolaj a növény belsejében keringő élő folyadék, amely a növény immunrendszereként működik. Ez a növényi folyadék adja a növény megújító, oxigénnel feltöltő, immunerősítő tulajdonságait. A virágból, magból, gyökérből, szárból, levélből, héjából vagy a szervezet más részéből nyert koncentrátum. Évezredek óta használják különböző célokra hagyományosan a szépség- és egészségiparban.

Lehetőséged van csatlakozni a Young Living saját hűségprogramjához (Essential Rewards), mely a kezdőkészlet után a második legjobb döntésed lehet, hiszen számtalan előnnyel jár a tagság!
Amennyiben érdekelnek az előnyök jelentkezz a bianca.bogoly@gmail.com email címen. 

Csupán pár lépés az egész !

1. Csatlakozz a csoporthoz!
Bogoly Bianca
 25759238
Sponsor Enroller 


2. Ha érdekel az üzleti rész, vagy kérdésed van bármelyik termékkel,írj bátran a bianca.bogoly@gmail.com email címen!


3. Amint megkapod a termékeket, használd az ebook-ot és azonnal indulj el az úton!


4. Oszd meg élményeidet másokkal is!