CryolipolízisHol alkalmazzuk a cryolipolizist és miért?

A cryolipolizis vagyis a zsírfagyasztás azokon a testterületeken alkalmazható, ahol felesleges és számunkra zavaró zsírpárnák alalkultak ki. Sokszor a legszigorúbb diéta vagy edzés ellenére is ott vannak a has, a felkar, a comb belső vagy hátsó területén, akár a melltartó vonal alatt a kidudorodó zsírpárnák, melyek miatt nem érezzük komfortosan magunkat. Ezeknek a területeknek a kezelésére tökéletes megoldás a cryolipolizis, vagyis a célzott zsírfagyasztás, ami szike nélkül eltünteti a felesleges zsírt.

Ez a non-invazív technológia a zsír precíz és ellenőrzött hűtését teszi lehetővé a bőrön keresztül. Tanulmányok szerint a zsírsejtek összetételüktől függően tartósan -18 és -5 °C közötti közvetlen hőmérséklet hatására megsemmisülnek, a felszíni zsír mennyisége ilyen módon akár 80%-kal is csökkenthető 15 -30 nap alatt. 

Mit lehet tudni a csúcstechnológiás gépünkről és milyen újdonságot kínál?

A Cryoshape 2.0 a zsírsejtek fagyasztásán alapuló cryo technológia csúcsát képviseli, ezért választottuk pácienseink számára. 

Az ShapezoneTECH, a világ vezető kozmetikai berendezés gyártója a korábbi modell továbbfejlesztését a felhasználó szakemberek és a vendégek igényei szerint végezte. 

Így az új Cryoshape 2.0 készülékben a maximalizált eredményesség, a kezelőfejek - és ezáltal az egy időben kezelhető területek - számának növekedésével, valamint a kezelési időtartam jelentős csökkenésével párosul.

Hogyan működik a kezelő gép, mi a működési elve?

Kombinált  Cryo-vákuum technológiáról van szó, így a kezelési idő rövidül, a hatékonyság növekszik.

A kezelőfejbe beépített vákuum technológiának kettős hatása van: a kezelt területen átmenetileg korlátozza a véráramlást (ezáltal csökkenti a visszamelegedést), így lehetővé teszi a hatékony lokalizált hűtést.

A kontrollált hűtési idő és hőmérséklet paraméterei úgy vannak beállítva, hogy a zsírsejtek hatékony és szelektív megsemmisülését okozzák a többi szövetet károsítása nélkül

Az elpusztított zsírsejtek a szervezet természetes kiválasztási folyamata által ürülnek ki a szervezetből. A kiválasztási és kiürülési folyamat a kezelést követően 2-4 hétig tart, ezalatt az idő alatt kifejezetten fontos a sok folyadék fogyasztása és a nyirokkeringés serkentése. 

Mennyibe kerül a kezelés? 

A kezelés 2 kicsi  és 1 nagy  kezelőfejjel történhet egyszerre egy testfelületet kezelve - pl. has plusz csípő vagy has plusz belső comb, has plusz felkar vagy comb plusz has.

Coolshape Cryolipolizis - zsírfagyasztás
Javaslat: 1 alkalom hetente más - más területen alkalmazva.


Mennyi ideig tart, hány alkalom szükséges és milyen gyakran kell járni a kezelésre?

A kezelés 60 perces cryolipolizis  szigorúan minimum 14 naponta ismételhető ugyanazon  a területen. . 1-5  alkalom szükséges a kezelt felület nagyságától és egyéni alkati sajátosságoktól függően ahhoz, hogy látványos legyen az eredmény. 

A kezelés során lebontott zsírszövet 15-30 nap alatt ürül ki teljesen a szervezetből. A folyamat ütemét nagyban befolyásolja az egyén életmódja, szervezete és a folyadék bevitel mértéke!

Mit tehet páciensünk azért, hogy minél eredményesebb legyen a kezelés?

Mivel a nem kívánatos zsírsejtek a fagyasztás után fokozatosan, hetek alatt a szervezet nyirokkeringésének segítségével ürülnek majd, ezért kiemelten fontos a rendszeres folyadékbevitel (tiszta víz!), testmozgás, amely elősegíti a nyirokkeringés és a szervezet egészének optimális működését illetve a BODYBALANCE nyirokkeringetést serkentő kezeklésünk, amit opcionálisan válaszható a kezelés kiegészítéseként.

Az ülő életmódot folytató modern ember számára kiemelten fontos a kezelés ideje alatt erre odafigyelni, illetve gyakrabban alkalmazható hullámmasszázzsal, sporttal, 

Mi várható közvetlenül a kezelés után, mire kell figyelni? 

A -10 fokra lehűtött felületet a kezelés után finoman átmasszírozzuk, hogy serkentsük a keringést, mely 3-4 perc alatt rendeződik a kezelt részen. Zsibbadás, bőrpír, hideg érzet, viszketés, enyhe kellemetlen érzés jelentkezhet, mely néhány perc alatt fokozatosan csökken. Szaunázni vagy intenzív testedzést végezni a kezelést követ 2-3 napban nem javallott. Amennyiben fájdalom jelentkezne (igen ritkán), orvossal egyeztetve lehet fájdalomcsillapító tablettát alkalmazni.

Van -e kizáró oka a kezelésnek?

A cryolipolizis előtt előtt minden esetben konzultáció szükséges, hogy kizárjuk a lehetséges kockázatokat.
A kezelés csak ép bőrfelületen végezhető.

Kontraindikációk:

  • terhesség, szoptatás
  • gyulladásos betegségek
  • érzékelési zavarok
  • daganatos betegségek
  • cukorbetegség
  • érszűkület, keringési zavarok
  • szívbetegség
  • menstruáció

Kérdésed van a kezelésről?

Tölts ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!